Hundkompisar

Dixie har idag fått en till kompis :) fast Dixie måste vara konstig för trots att hon hade träffat hundarna igår så skällde hon åt dem men blev lugn relativt snabbt :) bjuder på en bild;


Branden i Edsbyn

http://helahalsingland.se/ovanaker/edsbyn/1.4658474-tv-storbrand-i-edsbyn

Just nu tänker jag på alla de drabbade familjer som förlorade allt i branden i Edsbyn! :( Mina tankar och mina böner går till dessa människor just nu! Man önskar att man kunde hjälpa till på något sätt...Det går inte att förstå!

KÄRLEK i mängder

Ta vara på livet, en dag kan allt vara borta, det kan gå så oerhört fort! <3

Nya hundkompisar

Titta Dixie har skaffat kompisar :)

Promenadbilder

Hunderverk!

Idag ska jag träffa min hund instruktör ska bli trevligt! Det är lätt att prata med henne om Dixie och jag får goda råd och bra verktyg för att kunna fortsätta resan. Det är underbart att man börjar få en hund som älskar livet, som är lugn och trygg inomhus (i vissa fall) men det är helt klart en förbättring! :) Känner mig stolt som matte när jag tittar på min underbara hund, hur hon tittar på mig och följer mig med blicken. Det märks att det är jag som står i fokus hos henne nu, så var det inte förut. Ja, det tåls att sägas många gånger, men jag är STOLT och LYCKLIG! :) Ångrar inte en sekund att jag tog hjälp utav denna underbara hundmänniska! :) Tusen tusen tack!

Länkar till hennes sida;  http://www.hunderverk.nu/ har du problem med din hund? har du och din hund hamnat på kollisionskurs med varandra? tveka inte att höra utav er till denna fantastiska människa!! :)

Film på Dixie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I9TFaR21ge4]

en liten dokumentation om när Dixie var hos familjen Näslund, första gången jag fick vara hundledig och unna mig själv något roligt! :)

Tusen tusen tack för hjälpen!

Till den bästa hjälpen Mija

http://www.youtube.com/watch?v=fO2n3AGbCl8&feature=relmfu

Denna låten tillägnar jag Mija på Hunderverk!! :)

Linda tipsar!

Jag håller ju på att träna Dixie som ni alla vet & tänkte att jag lägger upp länken till hon som hjälper mig träningen, hon ger mig redskapen jag använder & jag får en bra hund! (: En eloge till denna kvinna som brinner för att jobba med problemhundar!! (:

http://www.hunderverk.nu/ klicka er gärna in & titta runt!!

Och om du/ni har problem med er hund - tveka inte att höra av er till henne! (:

Jag tänker be för Sverige

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=j3MjWcc9sFk]

Jag tänker be för Sverige, be med mig! <3 Blundar du för det som faktiskt händer? Eller är du en av alla få som faktiskt hjälper? En gripande text som berör ! Jag tänker be för Sverige - vad gör du?

Saknaden kommer smygandes om kvällen

Fin kvällsbild taget från mitt sovrumsfönster :) sitter och myser i soffan med Dixie det enda som faktiskt saknas just nu är pojken min då hade kvällen varit komplett ! Idag är det en månad sedan min findus fick somna in, fyra långa veckor har passerat förbi jag kan inte förstå - att jag ALDRIG mer kommer att få se honom i alla fall inte så länge som jag går här nere på jorden. Men jag vet att vi en dag kommer att mötas igen för att aldrig mera skiljas från varandra .


Just a human

Linda ♥

RSS 2.0