Say it!

Den här dagen har varit helt underbart bra!
Fast den kunde ha börjat bättre än vad den gjorde i morse. Först ringer telefonen 7:00 i morse, jag trycker upptaget och somnar om för att 3 minuter senare vakna av att det ringer igen, jag svarar och är skit sur för att personen i frågan ringer och väcker mig !! Ghaaa! Man kan bli arg för mindre. Sedan 8:15 ringer väckarklockan och trycker på snoze två gånger för att sedan vakna i panik, när jag tittar på klockan inser jag att den är 8:55 - PANIK!! Flyger upp ur sängen och klär på mig och gör mig klar för att vandra upp mot heden för att lämna Dixie. Jag kom iväg men jag var stressad och allmänt grinig! Fick heller inte i mig någon frukost.
I alla fall så lämnade jag över Dixie till E och sedan gick jag vidare till sjukhuset för att träffa läkaren jag hade tid med 10:15 - läkarmötet gick super duper bra! Gick därifrån med ett leende på läpparna.
Jag har gått ned 49kg sammanlagt!! :)))) Glad tjej och dessutom har jag skutit på längden också, med andra ord är jag 1,66 lång - förr 1,65! Wiiie!
Så nu är remissen skickad till kirurgen, jag ska få göra en op för att ta bort överflöd!!
Hur sjutton gjorde jag för att förlora 49kg? Det är ju nästan 50kg!!!! Ops! :)
Ja så nu ska jag vänta och vänta för att få veta när var hur jag ska få göra denna op!
Det ska bli en spännande resa, men även en riskfylld op!! Och mer om detta kommer ni kunna läsa här på bloggen!
Efter läkarsamtalet gick jag upp till heden igen för att hämta Dixie och när jag så gick hemåt fick jag sällskap utav Natha! :) Alltid trevligt! Vi gick hem och drack kaffe för att sedan bege oss ner till Max för intag att mat! :)
Och ja...sedan har jag bara varit hemma hela eftermiddagen/kvällen! Sovit en stund på soffan med Dixie!
Nu väntar snart en kort kissrunda innan det är dags för oss att göra kväller här hemma!
Hoppas att ni alla har det bra!
ps. var inte rädda för att kommentera!! ds.

always and forever

Första gången i mitt liv som jag gästbloggar! ganska coolt om jag får säga det själv.
Mitt namn är Nathalie Mickelsson och är kompis med Linda. Hon är en av de härligaste människor som jag har haft turen att få träffa! Vi har känt varandra ganska länge nu, ärligt kommer jag inte ihåg hur länge sen det var vi sågs för första gången. Men jag följde med Manne upp hit och sedan dess har vi hållt kontakten. Vilket jag idag kan säga att jag är otroligt glad över.
Linda är en av de personer som man kan prata med om precis allt, även fast man inte har känt henne nå länge alls. Har man problem, eller bara vill prata med någon, kan man gå till henne, och veta att de jag säger stannar hos henne. Hon är härlig och glad person och har fullt med energi och man skrattar jämt när man är med henne.
Vi har aldrig bråkat eller hamnat i en fight vilket är skönt! Plus att vi båda älskar KAFFE! ;)
När du läser detta Linda vill jag bara påminna dig om att du är en otroligt bra vän, du finns där för en hela tiden och jag vill att du ska veta att jag alltid finns för dig med! Vad som än händer vill jag att vi håller kontakten och aldrig förlorar den vänskap vi har och håller på bygger upp! Vi kommer vara lika tajta nu, om inte tajtare om ett tag, vår vänskap kommer hålla. Det hoppas jag verkligen på att den gör.
Jag är inte jätte bra på att uttrycka mina känslor för folk, inte alls. Men jag gör mitt bästa och hoppas du uppskattar det lilla jag har skrivit nu idag. 
Jag kommer påminna dig så ofta jag kan hur mycket du betyder, även om jag kanske inte alltid visar det när vi är med varandra. 
En sak jag vill att du ska ta med dig är att jag älskar dig Linda. Jag säger det nästan aldrig till folk, och speciellt inte till dig så ofta, men du ska veta att jag älskar dig. Inte ord nog kan beskriva hur skönt det är att du finns när jag behöver dig, någon att prata med.
Låt oss föralltid vara vänner, always and forever<3

Vinn ett presentkort!

Jag är med och tävlar på blogresponse.com där jag kan vinna ett presentkort ifrån Nallebudet.se

Euphoria

Jag har gått och blivit kär i den här låten! <3

Leendet i mungiporna

Nu har det gått en tid sedan jag & Dixie tog examen i hundträning!
Resultaten har varit fantastiska även om det ibland kan ske bakslag, men genom bakslag blir man starkare med sig själv & det vet både jag å Dixie.
Något som vi fortfarande jobbar väldigt mycket med är att inte dra i kopplet, likt gräva sig fram som en grävling & hundmöten.
Och just hundmöten är en oerhört påfrestande träning inte minst för Dixie utan även för mig med men det går bara man ger sig ann på det! Och nu ska ju jag tänka att vi tränade ju knappt i en månad och resultaten kom snabbare än vad både jag & min instruktör kunde tro. Jag menar redan innan första mötet så fick ju Dixie nästan en dom på sig - hon var en hund som skulle ha varit bland molnen, men efter det första mötet så ändrades inställningen totalt. Jag är bara så super duper glad att jag verkligent tog kontakt med denna fantastiska kvinna, som dessutom är en bra lyssnare när det gäller alla sammanhang inte bara hundproblem. Hon kan sin sak, även det gäller inom andra områden!! Toppen säger jag och heja !!
Men i alla fall, skällandet är inte alls något problem, eller jo visst kan det vara det ibland särskilt när vid hunmöten, hon kan skälla till ibland när det ringer på dörren men inte alls som förut. Jag har bett dem få vänner jag som kommer hit mellan varven att redan när dem stiger in genom dörren att visa sig för Dixie för då har jag upptäckt att hon blir glad och tyst, ungefär som om hon tänkte "jasså var det bara du, ja men då springer jag och hämtar nallen" :) go fisen min!
Men ja, i ärlighetens namn så finns det en viss saknad efter denna kvinna, hon var alltid här med ett humör på topp och leendet satt i mungiporna mest hela tiden...hoppas innerligt att vi ses snart igen, men dock inte när det gäller hundträning utan kanske över en kopp kaffe eller the och lite trevligt prat! :)
Jag är i alla fall en glad matte & jag har en glad hund som jag älskar mest över allt annat!
www.hunderverk.nu

En stor och ståtlig kamera i handen

Min favoritpryl från Dustin Homes  sortiment är denna fina Nikon D3100! Den skulle jag ha väldigt mycket nytta av då min stora hobby faktiskt är fotografering. Den här hade verkligen suttit fint i handen på mig, som en vante ungefär! Jag skulle få kvalite på bilderna, något som jag inte får idag med min kamera som finns på telefonen. Den här skulle verklgien passa mig perfekt och jag skulle kunna breda ut min hobby!  Tänk, fina sommardagar, sena sommarkvällar, solnedgångar, naturbilder och mycket mycket annat! Kameran och jag skulle bli bästa vänner och den skulle få följa med mig vart ja än ska!
Detta är en drömprodukt som jag länge drömt om!
dustinHomeCompetition.jpg Vi har ett stort antal billiga datorer åt våra kunder i lager. Besök Dustin redan idag och se mer!

BlogLovin

Följ min blogg med Bloglovin


:)

Don't forget to smile.

Hejsan kära läsare!
Många vet inte vem jag är men lite kort om mig och hur jag träffade Linda första gången.
Jag heter Amanda Andersson, men Linda kallar mig för Manne.
Linda är en av mina närmaste vänner, även om vi inte träffas så värst ofta.
Jag väljer faktiskt att skriva om Linda som person, för att läsa hennes blogg förklarar ju ändå inte hur hon är?!
Linda är en välidgt stark och underbar människa, det finns någon ingen som är lika generös som Linda.
Alltid när man träffar Linda är glad och hon är alltid lika snäll mot alla.
Jag träffade Linda för ungefär ett halv år sen, det var när jag och en kompis skulle följa
med henne upp till framnäs och vakta hennes hund som hon hade då.
Och sen dess har vi varit kompis, aldrig riktigt stor bråkat.
Alltid varit sams, det är jag glad över.
Vi har hållt ihop ett bra tag, jag hoppas vi har kontakt längre fram i livet också.


Manne 

Svensk Sommar

Svensk Sommar i alla ära och enkelhet! Men det skulle banne mig sitta fint med en kall i handen nu! :) <3
Men det kommer det med! Än har sommaren bara börjat och jag ser faktiskt framemot sommaren i år, sena sommarkvällar/nätter och massor med bad och bus med min lilla fröken! Det är första sommaren med henne. Åh, det kommer bli så spännande att få uppleva den här sommaren. En sommar som inte är som alla andra! Nej den här sommaren kommer bli perfekt och jag ska sola och bada och dricka en pina colada! :) Det ni!
Det som jag än så länge vet att jag ska göra i sommar är; åka på en dagstur till Stockholm 08-landet! Det kommer bli roligt och spännande, kommer inte ihåg när jag var där sist! Hoppas på fint väder den dagen!
Puss på er alla !!

Ljushuvud

Jaha, då sitter man här igen! :)
Har precis lagt i blekningsmedel i håret på Amanda, nu ska det bli ljust även på henne så att hon kan kalla sig för ljushuvud hon med! ^^
Har även hunnit med att hämta hem ett "nytt" vardagsrumsbord som är stort som jag vet inte vad! Men nu kan man sitta här och ha trevligt istället för att trängas vid ett litet bord! haha!
Sedan så fick jag även en byrå som jag ställde inne i skrubben, i den ska jag har handdukar, gardiner och sängkläder! :) Det blir nog alla tiders det vett ni!
Ikväll vet jag inte vad som händer, sånt som märks antar jag. Imorgon tänkte jag i alla fall sova ut för imorgon har jag inget speciellt som ska göras förutom att man ska tillaga lite mat så man får något i magen!
Solen skiner och jag känner mig glad så här på kvällskvisten!
Puss på er mina söta små läsare!

den dog

2 maskiiner tvätt blev det idag! :) Duktigt!
Imorgon tänker jag ta en storstädning här hemma och köra den sista tvätten som jag har kvar att köra!
Det blir nog bra det!
Idag har det varit så där äckligt varmt! Men nu på eftermiddagen blev det regn och lite åska, så nu blev luften bätttre. Har lyckats trampa på en geting idag också :( Aj! det gjorde ont kan jag lova. Men getingen dog efter att jag blev arg och tog flugsmällaren och drämde till den. Den fick åka ut genom fönstret med dunder och brak (fart)
Så nu blev det i alla fall en geting mindre! haha1
Nä, nu ska jag göra något annat. Puss på er!

Sätt igång tvätten då!

Nu så, nu kan jag tvätta hur mycket jag vill och när jag vill!
Nu behöver jag inte ordna så att jag har folk med mig ner till tvättstugan längre - källarfobi! Så jag måste medge att det känns otroligt skönt nu med ett helt nytt badrum, med egen toppmatad tvättmaskin! :)
Glad tjej!
Solen skiner här hemma i Bollnäs och det är otroligt varmt, till och med hunden är seg i värmen - lill plutten då!
Men ja, i eftermiddag blir det en tur upp till 37:an för att kolla på bikini, känns som om jag behöver sånt nu när det är sån värme, kan vara bra om jag ska bada i sommar också, så slipper ja kanske bada i trosor och bh! :)
Hoppas att solen och vämen även är hos er mina söta små läsare!
Puss!

SOMMAR

Hej alla söta små läsare! :) Kommer in och uppdaterar lite snabbt!
Det är kalasväder här och då menrar jag verkligen KALASväder!! Det är vaaaaaaarmt och jag dör snart i denna värmen, men klaga tänker jag då inte göra, trots att illamåendet hänger över mig som en jäkla säck! Ja, jag blir oftast illamående när det är varmt ute - när det är riktigt så där jääätte varmt så man tror att man ska dö utav värmen! Men skönt är det och man inser att det är nu som det faktiskt är SOMMAR, hörde ni ordet? Hörde ni hur det klingade fint! Sug på ordet - SOMMAR! :) visst är det skönt?
Annars då?
Jo, jag sitter här på mitt nya dass och inviger min nya toalettstol! Förut idag tog jag en kall dusch, kan lova att det var skönt! Jag är förbannat nöjd med mitt nya badrum i alla fall! Imorgon kommer elektriker hit och gör klart resten och tvättmaskinen sätts på plats! Så här ska tvättas kan jag lova, tänkte även storstäda här hemma i helgen! Kan behövas efter fyra veckors arbete i badrummet och allt springande i hallen! Snart ser det ut som det ska göra och det gillas skarpt!
Snart väntar en härlig långpromenad med Dixie, och ikväll blir det till att umgås med fina vänner i kvällsolen!
Hoppas att ni alla har det bra där ute i värmen, njut, njut! Det är vad jag säger!
Förresten, är det något speciellt ni vill läsa om här på bloggen! Önska fritt genom att kommentera!
Puss!

Delet

Nu är den gamla bloggen raderad - borta!
Nu är det denna som gäller! 
Enjoy!

Öh, det ljusnar ute och här sitter jag

Det är natt/morgon och det är ljust ute, jag borde ha sovit för flera timmar sedan men ändå sitter jag här! :o
Så ja, det är väl dags för även lilla mig att krypa ner under täcket och sova ett par timmar! Var ute med Dixie för två timmar ca, så nu tänkte jag göra henne sällskap!
....har suttit och flyttat över lite inlägg från den gamla bloggen, men kände att jag vart trött i ögat, det är ett himla pillande på det här! 

Så nu säger jag bara en sak; Godnatt!

Stort tack!

Stort tack till världens bästa & underbaraste vän Pernilla för den snygga designen på min nya blogg! :)
Så, ja vad tycker ni? Kommentera gärna & säg vad ni tycker! :)
Men en sak, bloggen är INTE riktigt färdig så håll ut!!
Ser bloggen konstig ut på din dator? Tryck F5
Och glöm inte att kika in till Pernilla - http://korkbarn.blogg.se
Puss!

REKLAM reklam REKLAM!!

Okej det är dags för mitt lilla projektarbete - REKLAM!!!

Nu ska här ut och "tapetseras" - vill du själv ha en sådan här liten lapp eller ett visitkort?`Hojta till så ordnar jag det!

Ser ni denna tröja ute och vandrar så är det bara jag och min hund som är ute på uppdrag - det vill säga vi är ute och sprider reklam! Var inte blyga eller rädda för att ta hjälp, alla kan få hjälp med sina hundar! Ingen hund är för svår eller för dum - hjälp finns! ;)

Vill du komma i kontakt?

Skriv en kommentar här på bloggen så ska jag försöka hjälpa till så gott jag kan!

eller

Klicka er in på : www.hunderverk.nu finns även på fb sök då på:  Hunderverk Mija B


Tillit är A & O

Tänkte att jag skulle knåpra ihop ett härligt inlägg här, det finns så mycket som jag vill berätta och dela med mig utav, men saken är; vart i hela friden börjar man, i vilken ände börjar man berätta något som man vill ska se bra ut och låta bra?

Det denna texten ska handla om är denna donna:

Den här tjejen ska äran att förgylla dagens inlägg. :)

För en månad sedan bestämde jag mig för att det fick vara nog, jag satte mig framför www.google.se och sökte efter hund instruktörer, och jag kan medge så här i efterhand att det vara som att leta i en tät djungel där man knappt kunde ta sig fram. Hur skulle man söka? Vad skulle man söka? Vad fick det kosta? Vart fanns dessa människor som jobbade med hundar med problem? Jag sökte och jag sökte och sedan hittade jag  www.hunderverk.nu med världens bästa Mija i spetsen! Hon var precis den personen som jag sökte och det kände helt underbart att jag hittat någon som henne! Snacka om att man blev glad, fast till en början så trodde hon att Dixie var en hund som skulle vara uppe bland molnen men efter första mötet så ändrade hon sig rejält snabbt och hon insåg att det var en hund med styrka, vilja och kapacitet att lära sig - med andra ord Dixie var en klok och lättlärd hund!  Så träningen satte igång....och det är en helt annan historia än den som jag skulle berätta idag.

Det jag vill berätta om är att jag och Dixie har hittat varandra, den kärleken som strömmar från min lilla tjej gör mig varm i hjärtat. Hennes ögon säger mer än tusen ord, men framför allt så talar dem om att "jag är trygg med dig - lämna mig inte" och nej, jag kommer inte lämna henne inte för en sekund! <3 Detta är mitt livs ögonblick, när jag är ute med henne tex. så söker hon hela tiden kontakt med mig, vill alltid kolla ungefär som att är det okej att jag gör så här! När jag stannar så kommer hon springandes fram till mig och sätter sig  fint ner, inväntar några sekunder och sedan får hon sin frolic. Ett annat exempel är att när vi är ute och går och jag helt plötsligt tittar ner och till min stora förvåning tänker "men vart är du nu då?" haha - kollar bakåt och inser att hon går fint bakom mig. Ja, vad säger man, det har blivit en helt ny hund utav den hunden jag skaffade. Kan punkta upp lite;

*Går fint när vi är ute - drar knappt längre

*Skäller ytterst ytterst sällan nu när vi är ute

*Ögonkontakt (tillit)

*Lugn och harmonisk - sover mer än gärna till klockan 11 på dagen! (trygghet)

*Mindre skällig inomhus (tränas fortfarande med bra resultat)

*Kan träffa hundar, lite skällig i början men inte alls som förr

= stolt matte !!

Ja, vad säger man - träning ger resultat!!!! :)

Regnbågen visade sig!

övning ger färdighet...

men träning i all ära! Slår det mesta just nu, då jag har världens underbaraste hund.

Många utav er har undrat via min sida på fejjan vad det är som händer och sker. Och jag tänkte ta det lite kortfattat så ni vet det som händer och sker. Det hela började under påsken, det blev för mycket för mig, det hände en olycka (vad för olycka får ni tyvärr inte veta) men det gjorde att jag kände mig ångestladdat varje gång jag skulle gå ut & det resultatet blev att jag fick panikångest som jag löste på ett mycket bra sätt. Nämligen tog jag min underbara hund på en rask promenad för att rensa tankarna och fundera. Hade jag gjort ett bra väl eller hade jag inte?

Så kom tisdagen som jag såg framemot, jag och Dixie skulle nu få hjälp. Träning träning träning var det som nu låg framför oss. (kan påpeka att det inte ÄR gratis att anlita hjälp, det kostar, men kosta vad det kosta vill - PRIO ETT är Dixie)

Jag var både nervös och rädd över det där första mötet, vad skulle hon ge Dixie för dom? Men döm om min förvåning när hon sa att det är en fin hund och som inte ska vara någon annan stans än här med mig. (: Då vart matte glad!! För jag tänkte ju det värsta...ja det blir lätt så när man varit med om det man varit med om under den sista tiden.

Första mötet gick som sagt bra, jag tog in allt som sas och jag var öppen för allt!! För jag hade gett mig f-n på att det här skulle bli bra! Vi bokade in en nytt möte och även den dagen kom och ännu mer överraskad blev jag! (: Den här tjejen/kvinnan tog med sig Dixie ut för att kolla hur hon var ute. Mycket riktigt - hundar var JÄTTE farligt!! Sedan gick vi tillsammans ut (vi åkte först och handlade stryphalsband och ett koppel) det gick bra, men hon såg direkt vad jag gör för fel, jojodragningen, okej. Men har man en hund som dragit och dragit mer eller mindre sedan hon kom till mig så blir man trött på att inget har hjälpt och då blir det lätt att man hamnar där man är. Jag och Dixie har verkligen varit på kollisionskurs, men det släpper sakta men säkert redan nu.

Nu vågar jag gå ut med henne och det är som om jag är ute med en helt ny hund!! (: Är så tacksam över den här hjälpen (sedan skiter jag om jag inte har mat hemma för dagen till mig själv, för Dixie kommer i första hand)

Men nu är hon min SUPERDIXIE och får en massa korv som belöning = mindre torrfoder!! (:  Jag är verkligen jätte jätte stolt över min lilla fyrbenta vän, det vänder fort till det bättre! Det finns givetvis fortfarande några bitar att jobba på, hundmöten, mörkret och dessa mopeder - men just mopeder har det blivit så mycket mycket bättre med!!

Stolt matte - ja visst!

Sedan igår upptäckte jag en otrolig kunskap den lille rackaren har och det är "sök" - det där skulle bli en bra sökhund!! (: Men mer om det får ni veta nästa gång jag uppdaterar. Nu ska jag ta itu med disken och göra frukost till mig själv. Frågor? Skriv då!!

Varför värdelös?

Ja vad säger man - du fick mig verkligen att känna mig värdelös när jag träffade dig igår. Du kunde inte ens öppna munnen för att fråga hur det är eller något! Nä du bara stod där. Jag ångrar mig skarpt att jag ens kom upp dit för att säga hej, för du sårade mig bara genom din blick. Jag kände mig totalt tom - totalt ur blåst när jag gick därifrån, jag gick med tunga steg bort från dig. Det gjorde så fruktansvärt ont. För mig känns det mer eller mindre som om du bara kan se det som en gång varit, du kan inte se i nuet. Du kunde i alla fall ha stått och pratat med mig en stund när jag ändå gick upp för att få träffa dig. Men jag gjorde ett misstag, ett misstag jag aldrig kommer att göra om. Nu vet jag vart jag har er, och det gör ont inom mig. Allt kändes fel! En kram hade jag ändå kunnat fått, vi hade ju inte setts på ett år! Du fick mig att må dåligt, känna mig värdelös...just nu i skrivande stund vet jag inte vad jag ska säga eller skriva för att det ska låta bra, för det finns inget i världen just nu som kan få mig att ändra mina tankar om dig. :( Näe, det här tog hårt på mig.

jag biter ihop, blundar & går vidare - ingen mening att älta något som ändå inte kan bli bra!  Vi red in i stormen tillsammans men vi har ännu inte lyckats rida ut stormen tillsammans och det sårar mig. Snälla, det enda jag ber dig om är att du ska se mig för den jag är idag, inte för den jag var förr!

Less tjej

Om någon skulle fråga mig vem jag saknar mest, då skulle svaret nog bli - min familj! Det är dem som betyder mest, men det finns ett hinder i vägen... Vi har gått genom stormar tillsammans, men vi har inte ridit ut ur stormarna tillsammans. Det har gjort så att våran tillit till varandra har suddats ut. Det som gör mest ont just nu är att jag vet att mamma är i Arbrå hos mormor, men att hon inte har tid att hälsa på mig (!) det får mig att må så förbannat dåligt, det känns som om jag inte existerar för min familj..Jag trodde ett tag att det skulle bli bättre mellan oss, att relationen skulle bli bättre mellan oss men det har det tydligen inte. Det gör ont, förbannat ont...men idag åker jag till A-L i alla fall så det ska bli skönt att komma bort en stund om så bara över dagen. Tänka på något annat och bara koppla av.

Men nu ska jag ta tag i disken innan A-L kommer! :) Ha en bra dag, jag ska göra dagen till något bra! :)

Examen

Okej i måndags tog jag och Dixie examen i hundträning med bravur, vi gick ut med betyget mycket väl godkänd :) stolt matte! Men bakslg kommer också och det gjorde det igår. Men genom bakslag blir man starkare och man kan rida ut ur stormen som en vinnare med rak rygg och huvudet högt! Det var dagens sanning :) och det känns bra att kunna säga det, för en månad sedan hade jag inte kunnat sagt så. Men nu gjorde jag det eftersom jag känner mig stark och har tillit till min hund och mig själv !

Och en annan sak också, ingen ska säga något ingen jävel ska få trycka ner mig inte ens genom en mördarblick det gäller inte bara mig utan även mina vänner!!
Nu ska jag göra något annat roligt men avslutar med en bild :)

känslan när ett klagomål

...dimper ner i brevlådan är inte alls roligt!
Ärligt så blir jag mest bara förbannad över att man vänder sig till Bollnäs Bostäder först utan att prata med mig? Det är ju ändå mig det berör och då kan man ta det öga mot öga för att försöka reda ut problemet istället? Eller har jag helt fel där?

Aja, börjar känna mig lite små seg efter att ha varit ute på en långpromenad på 2 timmar med min plutt och tillsammans med grannen och hennes lille plutt! En promenad som innehöll en hel del skratt och en massa surr! Mysigt värre och måste helt klart göras om! Funderar på att hoppa ner i ett bad och försöka få upp värmen innan plutten ska ut igen! :) Men må gott och ha det bäst! Puss!

Sista mötet

Idag var sista träningen med Dixie tillsammans med http://www.hunderverk.nu och det gick jätte bra. Nu är det jag som ska köra racet själv och det kommer gå super bra! :) jag har även lovat att hjälpa till med marknadsföring så idag hade jag bokat en tid med Pernilla uppe på profil och styling :) där träffade vi hunden ester :)





Bra avslut på helgen

God kväll! Jaha då ligger man i sängen i igen! Helgen avslutades på bästa sätt. Tillbringade kvällen hemma hos Pernilla och hennes lille son (som faktiskt börjar bli en stor kille) vi åt mat och drack kaffe. Var ute och lekte i lekparken och både hennes son och lille Dixie trivdes. Eller Ja Dixie blev lite galen när hon såg sand man såg nästan i hennes ögon att hon Tänkte "yes gräva gräva gräva" och visst gjorde hon det. Men sedan när man skulle fylla igen alla dessa hål blev hon lite smått galen - det fick man tydligen inte göra. Haha hon är så förbannat söt min lille tjej. Nu är man i alla fall hemma. Och ska väl försöka sova så småningom klockan ringer 07.30 då jag inte riktigt vet när rörgubben kommer så lika bra att kliva upp och ta en morgonpromenad med hjärtat mitt. Nej nu slår klockan snart 00.00 så bäst att sluta och försöka sova. Godnatt mina söta läsare.

Godnatt/Godmorgon

Ja vad säger man klockan är 03.07 nu när jag börjar skriva detta inlägg. Utanför fönstret börjar det sakta men säkert att ljusna. Solen håller sakta på att gå upp över horisonten och en ny dag nalkas. Oj, djupa ord så här i gryningen men ville bara tala om att jag har haft en otroligt trevlig kväll/natt med underbara vänner ;) blir så glad när jag faktiskt inser vilken tur jag har som fått så fina vänner ;) men nu tänker jag spela lite innan det är dags att slå igen dem blå :) så godnatt eller godmorgon ni avgör !

Solbränna

så här blir det om man inte får vara hemma på hela dagen pgr av arbete i lägenheten!

Eftermiddag på Långnäs

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0