Redan fredag, dagarna går för fort!

 
Shit, det är redan fredag! Fy bubblan! 
Snart har min resa nått sitt slut, det känns - jobbigt, men samtidigt skönt att få komma hem till Bollnäs & Hälsingland igen. Har ju en hel del att göra när jag kommer hem igen, ska rensas, städas & packas! 
Ja, jag antar att det är sånt som man måste göra. 
Om en månad flyttar jag - jag längtar som bara den, ser verkligen framemot att få flytta in i min nya lya som har allt jag vill ha utom tvättmaskin i lägenheten. Ja, jag antar att jag måste börja om frått nytt när det gäller tvättstugor. 
Jag som verkligen hatar tvättstugor. får ju för sjutton gubbar panik!! :o
Men äh, det går säkert bra får jag hoppas på! 
Ja, men i alla fall, idag är det fredag & vet ni; jag tänker njuta av denna fredagen! 
Ikväll ska jag på G.U.D i kyrkan & våldgästa dem (tror jag i alla fall), ska hälsa på Jenny under dagen någon gång, ta en promenad med lillebror & ikväll tänker jag ha fredagsmys i min ensamhet nere i stugan! :)
Och imorgon är det lördag, då funderar jag på att dra ner på stan en sväng för att se mig om, man kan ju inte åka hem utan att varit på stan! Hihi! 
Och sedan är söndag....då åker man hem, sätter mig på tåget 11:40 för att åka mot Sundsvall, där blir det tågbyte & det är ett tåg som ska ta mig till Söderhamn där sista bytet sker - buss mot BOLLNÄS! <3
Men i det stora hela har jag haft en kanonvecka hemma hos mamma & resten av familjen! 
Men det dröjer inte länge innan jag är tillbaka. åker upp två dagar före julafton tror jag att det blir, sedan åker jag hem igen den 2 eller 3 januari! Med andra ord, jag ska fira jul & nyår med min älskade underbara familj! 
Tjoho! 
Nä, nu rundar jag av, ha det bra! Puss! 

Så då var det över & det är nu som jag börjat inse

Ja, då var snart denna dagen över. 
Begravningen var jätte fin, men otroligt jobbig, jag satt hela tiden och örsökte bita ihop. Ville verkligen inte visa, ville inte gråta. Men tillslut så lät jag tårarna rinna nerför kinderna. Visst var det jobbigt, men samtidigt skönt att ta ett sista farväl. Det som är jobbigt just nu är att verkligheten börjar komma i kapp mig, det är nu som jag inser att han kommer inte komma tillbaka, jag kommer inte kunna få krama om honom något mer. Det är otroligt jobbigt, jag stänger in mig själv i stugan nu. Måste få tänka, minnas och bara vara. 
Det är så otroligt jobbigt, men ändå vet jag att han har det bra där han är nu, han är tillsammans med sin underbara Greta nu...det glädjer mig att han har funnit sin ro nu, och att han är förd till en sista vila nu bredvid sin Greta. 
Men visst gör det ont inom mig. 
Före begravningen hade jag en sjuhelvetes ångest, den har mest förvandlats till någon slags kompott av ångest och sorg nu. Visst känns det, men samtidigt måste man vara glad över att han har det bra nu. 
Kistan var otroligt fin, det var precis som om han låg inne i ett stort träd, där han kunde höra vinden susa förbi. 
Han var ju faktiskt en skogsmänniska ända ut i fingerspetsarna, han brann verkligen för skogen. 
I alla fall kistan var en enkel träkista men ändå så fin. Det var säkert så som han ville ha det. Ljusen brann fint bredvid, man kunde nästan känna hur fridfullt det var för honom. Vi fick vara samlade intill han en liten stund igen trots att han låg där i sin kista. 
Psalmerna som sjöngs handlade mycket om naturen och skogen, det var så otroligt vackert! 
Det hela avslutades med god lunch inne i församlingshemmet. 
Sedan skildes vi åt.
Ja, visst var det en begravning med blandade känslor, man ville visa att man var glad för hans skull, men man ville även gråta...in i det allra sista bet jag ihop, men när vi hade varit fram och lagt rosen på kistan brast det! 
 
Älskade älskade underbara Carl-Erik du är kommer vara så saknad men i ljust minne lever du kvar hos oss inne i våra hjärtan! 
 
Sov så gott! 
 

Blandade känslor

Ja idag är en dag med blandade känslor, ska man skratta eller ska man gråta? Det går nog bra. 
Ska i alla fall bli skönt att få säga hejdå en sista gång, ta en sista farväl av en älskad man som var som en "farfar" för mig. Men i ljust minne lever han kvar inom mig. 
Begravning är aldrig roligt att gå på, men jag tror och jag hoppas att det ska gå bra. 
Ångesten gnager inom mig, så är det jämt vid något sådant som detta. Ångesten finns där, men jag vet att jag överlever den att det snart är över. 
Jag får försöka uthärda alltsammans..
Bara klockan blir elva, så vet jag att det snart är över. 
Du är saknad !! 
Godnatt Carl-Erik Bosse Boström <3
 

För att vara första gången så är det inte illa, nej inte alls illa!

 
Satt & lekte lite grann i paint idag. Dock är jag inte nöjd till 100% med bilden. Men va sjutton, jag försöker lära mig. Men ja, den får duga än så länge. 
Bilen på bilden är min mammas bil, jag tänkte att jag skulle göra en snygg bild till henne som hon kan ha på fejjan som omslagsbild! <3 
Men ja, som sagt för att vara första gången jag gör något sånt här så är jag nöjd! 
 
Nu ska jag ut med kompis en sväng, sedan in & hjälpa mamma å pappa med tapetsering igen, eller ja kanske inte  å tapetsera för det gör pappa, men att hålla i tapeten så att den inte rullar in i klistret när mamma kletar på skiten!
Puss! 

Dag 16

 En till bild på dig själv.
Detta är den absolut nyaste bilden på mig! :) 
Jag vet att jag även bjöd på denna i gårdagens inlägg men det får ni stå ut med! Puss!
 

Dag 15

 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
 
- A drop in the ocean, den betyder jätte mycket för mig. Det är en fin låt & spelas flitigt när jag vill "försvinna" bort för en stund. 
- Från och med Du, också detta är en bra låt, men om den betyder något vet jag inte. Förutom att den tar mig tillbaka till filmen "Hur många lingon finns det i världen" . 
- I wont cry, är en låt som jag spelar när jag är ledsen, arg eller besviken, dem gånger jag inte vill gråta men när tårararna kommer i alla fall. För jag är en person som vill visa mig stark! 
- Jag tänker be för Sverige, en stark låt som har mycket bra text om hur samhället fungerar. Den betyder oerhört mycket för mig! 
- Min barndoms bästa vän, är en skön "dansbandslåt" vet ej om det är en sådan låt. Men i alla fall, denna låt brukar jag kunna minnas tillbaka till en tid som jag älskade. När han var frisk & kry, när han kunde stå på benen. Men som nu inte längre finns. Han har det bra där han är nu, men minnena finns där & dem finns kvar. 
- Vart jag än går, en förbannat skön låt! Betyder inge särskilt för mig men den är förbannat bra!! :)
- You learn, upp med volymen på högsta & försvinn bort!! :) 
- Jag reser mig igen, älskar låten, medan andra hatar den! Men den är oerhört bra! Ja jag reser mig igen!! <3
- Jag är född i en liten by, den är fin! Påminner lite om hur det är att komma ifrån Sollefteå :)
- Snälla, Snälla, Snälla, är en förbannat bra låt! Älskar Carolina hon har en underbar röst. Också en liten sån där låt som vissa älskar medan andra hatar den! 
 

Dagarna bara rusar förbi!

Måndag! Ja det är måndag idag, dagarna går oerhört fort, det känns som om det bara kommer säga pang poff så är det söndag och det innebär hemresa till Bollnäs igen. 
Fy bubblan, ser egentligen inte framemot att åka hem då jag vet vad jag har framför mig! 
Packa och städ ligger först på listan! :o
Men aja, det blir nog bra när det är färdigt!?! Eller vad tror ni?
Ja som ni förstår är jag inte hemma i Hälsingland, nej jag befinner mig i Västernorrland, Ångermanland hemma i Sollefteå! :) Ja jag säger att det är hemma för Sollefteå kommer alltid vara hemma för mig även om jag rotat mig ganska bra i Hälsingland också! 
Idag har jag bara varit hemma och myst med kompis, man kan inte göra så mycket mer när man har uvi!! :( tråkigt, men jag dricker mycket tranbärs jouice! Det brukar fungerara att dricka sånt. 
Har även hunnit med att hälsa på hos farmor, hon klippte mig idag! Vart fakiskt super nöjd! :) 
Nä, nu ska jag kolla klart på "här är ditt liv" :) för att sedan titta på "Underbart är kort" sedan är det natti natti som gäller! 
 
Bjuder på en bild! 
 

Låt lilla Haddile få stanna i Sverige!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15484584.ab
Bild från www.aftonbladet.se
 
Jag blir så rasande, så arg & så frusterad! Hur sjutton tänker svenska myndigheter som? 
Här pratar vi om en litet barn på 2 år som har fått en familj som hon kan känna trygghet hos, där hon kan bli älskad & sedd för den hon är. 
Flickan är född i Lund, hon förstår säkerligen bara det svenska språket eftersom det är det hon fått växa upp med. Hon är trygg i den miljön där hon befinner sig. 
Men så kommer migrationsverket & säger att flickan ska utvisas till Frankrike för att återförenas med sin biologiska mor, men faktum är att INGEN vet vart hennes mor finns! Skickar man tillbaka flickan till Frankrike så hamnar hon på barnhem & i en miljö hon inte alls känner till! Jag blir så rasande! 
Har migrationsverket ens hört talas om barnkonventionen
Det verkar inte som så, barnkonventionen ska väl se till att barnet inte utsätts för något lidande eller annat som kan skada. 
Då anser jag att det är precis vad migrationsverket gör, dem borde fasiken börja tänka med något som heter hjärna det dem har innanför skallen! För detta är så absurt som det bara kan bli! Ja, jag finner verkligen inga ord. Jag blir mållös när jag läser om detta när & när jag hör om detta på nyheterna på radio/tv! 
Jag blir så arg så jag skakar inombord!! 
Till migrationsverket ger jag en spark i röven så att dem tänker efter en extra gång, för dem måste se till barnets bästa & i det här fallet är det bästa att flickan får stanna hos sin "familj" som hon nu bor hos, där miljön är kännbar & där hon fakitkst har TRYGGHET!
Har migrationsverket ens tänkt på vad trygghet är för ett barn? Dem som jobbar på migrationsverket kan verkligen inte ha varit barn själva, för då borde dem banne mig veta vad trygghet är. Ett barn ska få växa upp bland trygga människor där lek & lär är en sak som är prio ett! 
Ett barn som får växa upp på ett barnhem i ett land de inte tillhör (mamman kommer från Algeriet) är inte rättvist & heller tryggt. Barnet måste dessutom lära sig ett nytt språk....
Åh, skärpning nu !
 
BARNKONVENTIONEN = RÄTTVIST & TRYGGHET!
 
MIGRATIONSVERKET = inga människor som ser till barns bästa!!
 

Äntligen får jag tillbringa en stund i lägenheten

Ja, idag får jag äntligen åka hem även om det kanske inte är för en lång stund, för jag redan imorgon åker jag på nya äventyr igen. 
Imorgon väntar buss och tåg upp till Norrland och Sollefteå med kompis! :) Vi ska hälsa på mamma och resten av familjen! Så nu får ni banne mig se upp ni som bor i Sollefteå!! För nu blir det livat i luckan när jag kommer hem! hehe! Men i alla fall, sitter och väntar på att mormor ska komma hem, hon är och fixar sina naglar!! 
Men när hon kommer hem så ska vi packa bilen för att åka hem mot Bollnäs, känns skönt att komma hem även om det är en för en kort stund (ett dygn) så känns det fantastiskt att få sova i sin egna säng!! 
Åh, sedan ska jag städa så att det är snyggt när bovärden ska visa min lägenhet nästa vecka! 
Den måste ju se bra ut om det kommer människor som ska kolla på den! 
Nej, nu ska jag göra något vettigt innan mormor kommer hem, hej hopp så länge!
 

Dag 14

En bild på dig och din familj

Pappa! :)

Jag & mina bröder! <3

Mamma! :) <3

Har inga bilder på mig & min familj tillsammans! Men det här får duga! 

Dag 13

 En bild hemifrån

En bild hemifrån, det kan ju betyda många saker, om det är en bild från själva staden jag bor i eller innifrån lägenheten. 
Jag tror jag väljer en bild från lägenheten som jag ännu bor kvar i. :)
Fast riktigt så där ser det inte ut nu! :) 

Allt är inte som det ska

I lördags ringde min älskade mamma till mig, hon frågade efter mitt kontonummer. 
Jag svarade då "ehm, men jag är i kyrkan men kan kolla när jag kommer hem" då hörde jag en suck och sedan sa hon jaja..! Det lät väldgt brådskande i alla fall med att få mitt kontonummer. Jag försökte på alla sätt och vis komma på mitt kontonummer men dem hade redan lyckats hitta det, senare frågade jag henne varför hon skulle ha det, jag fick bara till svar "jag behöver det bara" . 
Vet ni vad mamma satte in i min skalle då? Jo, hjärnspöken, hon satte griller i mitt huvud och ännu idag funderar jag på varför hon behövde mitt kontonummer. 
Igår skrev jag ett sms till henne och frågade ytterligare en gång...till svar fick jag: "för jag måse rensa bland alla konton och därför behövde jag veta vilket som var ditt". Haha! trodde inte på henne så jag skrev, men det var ju så bråttomt, varav till svar fick jag "men jag satt på banken" haha, okej men man kan ju logga in senare tänkte jag om man vill vara säker på att få rätt nummer. Men icke, sedan fick jag fram att "men är du dum eller det kan man ju inte om man har möte på banken"
PÅ EN LÖRDAG??? Hallå, vad sjutton man kan väl inte boka möte på en bank på en lördag? Va sjutton, nu sa du bort dig!
Något är i görningen och hon vill banne mig inte berätta vad. Något gömmer hon för mig....inte snällt tycker jag! 
Men jag läre ju inte få veta något mer heller! Men man kan ju alltid försöka luska...och det har jag gjort mer eller mindre idag...för det första så kan man inte boka ett möte på en lördag speciellt inte på banken? I så fall har dem börjat med något nytt. Både mormor och jag skrattade åt det hela i alla fall! Hur dum tror hon att jag/vi är ! 
Knäppgök är vad min mamma är! <3 Men jag älskar henne i alla fall! 
Men det vore i alla fall väldigt roligt om hon kunde berätta vad det hela handlar om. För jag menar rensa konton kan man göra själv via internetbanken, eller har hon något speciellt så hon inte kan? Ja mamma hon måste vara speciell!
 
Så ja...allt är inte som det ska!

Bilden talar sitt tydliga språk!

När allting omkring mig flyter iväg.

Men i alla fall, detta inlägg tänkte jag tillägna min familj & min släkt. 
Under årens lopp har jag varit en bråkstake, jag har varit en riktig liten bitter flicka! Skrikit & bråkat mest varje dag, men det var många år sedan. Men hade jag inte varit sådan som jag var då så hade jag inte fått lärt mig alla livets prövningar som jag fått gått igenom. Det är en tung ryggsäck jag har där bak, trots att folk inte vet om det. Människor som finns runt omkring mig tror att allt är frid & fröjd att livet är en dans på rosor osv. 
Men vet ni det är inte lätt varje gång, livet går upp & det går ner...men numera har jag en stadig grund att gå på. 
Jag faller sällan & dem gånger då jag faller så reser jag mig upp starkare än någonsin. Det är tufft mellan varven, men det är väl så det ska vara här i livet. Allt kan faktiskt inte gå som på räls, man måste ha motgångar här livet för att kunna komma någon vart.
Jag minns att mitt "helvete" började när jag var 18 år fyllda med alkoholintag varje helg, då bodde jag på ett hem - familjehem/fosterhem som det heter. Jag kände mig inte tillräckligt sedd där. Tror det var mycket därför som alkoholen kom in i bilden då, det blev ett sätt för mig att döva saker & ting. Bland annat dövade jag den inre smärtan som jag hade, att jag inte kunde bo hemma hos min älskade mamma. 
Jag fick flytta ifrån min mamma & min familj när jag var 15 år, efter en händelse som jag ALDRIG någonsin kommer att glömma & som jag heller inte kommer att kunna förlåta mig själv för att jag gjorde. 
Nu när jag tänker efter så var det ju faktiskt bland det dummaste jag någonsin gjort - jag pratar om när jag slog mamma, min egna mamma som är mitt kött & blod. Hur i hela friden kunde det gå så långt att jag gav mig på min egna mamma? Det förstår jag ännu inte idag. Det är hemskt att veta, det kunde ju ha blivit mycket mycket värre. 
Fy bubblan, varför?
Det var då som cirkusen började, jag pendlade mellan olika hem:
Först hos en kvinna med sin hund, där blev jag kvar i fyra dagar innan jag rymde därifrån. 
Hamnade sedan hos en familj som jag kände sedan tidigare med deras två barn varav dem är mina barndomsvänner. Det var dit jag tog min tillflykt. Några dagar efter så åkte dem för att hämta alla mina saker hos tanten, samtidigt som socialen bestämde att jag skulle bo varannan vecka hos familjen och varannan vecka hos mamma. Men det fungerade naturligtsvis inte, det kunde vi ha sagt från början. 
Men efter ett tag blev jag kvar permanent hos den här familjen. Än idag minns jag varenda lukt, varenda sak som vi gjorde. Men det som sårade mig mest var att när dem åkte utomlands så fick jag stanna kvar i kalla sverige & fick då bo hos en annan familj så länge, en familj med en man & fru utan barn, men med hundar. 
Men slutligen fick jag mitt permanenta hem där jag skulle komma att stanna i fyra år. 
En kristen familj långt ute på landet, två vuxna & tre barn också jag! 
Inte konstigt att man kände sig vilsenkommen där mitt i alltihopa. 
Ibland kändes det som om jag inte existerade att jag bara var där för en kort tid & jag snart skulle få komma hem till mamma. Men så blev det inte. Alkoholen förstörde allt för mig, det formligen raserade alla mina chanser. Jag drack till en början bara lite, men det blev desto mer & mer. 
Fylla bråk & tårar. Så var mina helger. Det slutade oftast med ett akutbesök på sjukhuset innan man fick lov att åka hem igen. Men tillslut hände det som inte hände. Jag fick i mig lite för mycket alkohol & blev alkoholförgiftad. Jag blev inskjutsad av ambulans till sjukhuset med hjärtstopp. Jag blev kvar på sjukhuset. 
Mamma var faktiskt & hälsade på mig. Det blev möte med soc osv. det bestämdes att jag skulle på behandlingshem. 
Det var då allt började denna karusell med inläggningar på psykiatrin. 
Men det är en annan historia & det tar vi vid ett annat tillfälle. 
 
Jag har inte haft så jätte bra kontakt med min mamma & min familj förr, men idag ex antal år senare så har jag faktiskt en jätte god realtion med min familj. Dem förstår mer än vad man tror. Jag är otroligt glad över att ha båda mina småbröder & jag verkligen älskar de båda två. Trots att jag har mer kontakt med den äldre brodern än med den yngre brodern. Har en fin relation med mamma & pappa nu också. Jag har nog aldrig mått så hra tillsammans med dem som jag gör nu. Det är en häftig känsla. 
Jag har också en mormor som jag älskar mest över allt, hon som alltid har funnits där i alla lägen, alla borde ha en sådan mormor som jag har. För hon är den absolut bästa människan i hela världen. jag verkligen älskar henne mest över allt! Hon är mitt lyckopiller! Tack för att du finna min älskade älskade underbara mormor! <3
Sedan har jag en moster som jag också¨kommit riktigt nära på slutet. Det gör mig stark i mig själv. Så mycket som vi kan prata nu & skoja om saker å ting det är länge sedan det var så. 
Jag borde ha förstått redan tidigare, ja mycket mycket tidigare att jag förlorat så mycket men samtidigt vunnit så mycket. Jag har förlorat många år från mitt liv men jag har vunnit så mycket mer, en familj att kunna ha kul med & som man kan umgås med. En mormor som man kan skratta & ha trevligt med, som man kan hjälpa när hon behöver hjälp. 
Det sägs att jag vuxit, ja jag kanske har det!
 

Dag 12

När och varför började du blogga?
 
Oj, jag började nog blogga för kanske 6-7 om det inte är ännu längre. Har faktiskt tappat räkningen, har haft en hel del bloggar under årens lopp! De flesta har haft samma syfte, de har en sak gemensamt, dem har handlat mest om mitt mående & min väg tillbaka till ett bra liv som är värdigt! 
Att blogga för mig är att uttrycka tankar & funderingar, eftersom skriva är ett bra sätt för mig att få ut det som jag inte kan få ut genom tal. Det är ett otroligt bra sätt att kunna bearbeta saker & ting. 
Men idag däremot handlar oftast mina bloggar om livet i största allmänhet, vänner, familj, djuren runt omkring mig. 
Ibland kan det hända att jag tipsar om något, eller lägger in en tävling eller så. 
Länkbyte kan också förekomma. 
Men blogga för mig är en del av min läkeprocess, kan man säga så? 
Det är ett rum som man kan få uttrycka sig fritt på, eller ja så fritt man bara kan utan att trampa folk på tårna, det gäller att tänka sig för innan man skriver, så att man inte skriver något felaktigt som kan göra att folk blir arga! 
Man ska heller inte lämna ut alltför mycket personligt, lägga upp lagom doser med bilder på sig själv. :) Det är då min åsikt. Men som sagt jag började blogga för att jag tyckte det verkade som en bra grej & ja jag är fast i det där med bloggandet! 

Hel dag i kyrkans tecken

Yes! Idag står faktiskt en hel dag i kyrkans tecken! Först & främst ska jag "jobba" eller ja snarare hjälpa till i kyrkan här i Arbrå idag. Det känns faktiskt kul, en spark i röven ska jag ha för att jag vågade ta modet till mig och fråga om dem ville ha hjälp med något! Fantastiskt kul ska det bli att få komma tillbaka till en kyrka man faktiskt vågar vara i & som man vill vara i. 
Men i alla fall, ska vara där 13:00 idag, då ska jag först och främst sätta upp en tipsrunda innan det är dags för att hjälpa till inne i sockenstugan med fiskdamm & fikat
Det blir nog roligt, dessutom väldigt roligt att få träffa alla inom Arbrå kyrka igen! 
Kommer att befinna mig i kyrkan mellan 13-16 ca. 
Sedan är det bara hem & fixa sig för nästa kyrka :) 
17:30 åker jag till Bollnäs för att åka på församlings möte i Pingstkyrkan!
Ska bli upptagen som medlem ikväll! Kul men nervöst! 
Fast å andra sidan blir det bra! 
Så idag blir det till att vara i kyrkans tecken heeeeeela dagen! Skoj!
 
 
 
 
 

Dag 11

 Mitt första julminne.
 
 Oj, vad svårt det här vart nu, jag har inget riktigt första julminne. Allt som har med barndommen att göra har jag mer eller mindre förträngt av olika orsaker. Så, därför blir det väldigt svårt att hitta något som ens skulle kunna vara mitt första julminne. 
Julen i sig har aldrig varit riktigt något riktig höjdpunkt. Oftast har julen inneburit skrik och tårar och tyvärr så är det nog mest det som jag har som minne från julen. Och ja...jag säger tyvärr, för på julen ska man vara glad och man ska vara samlade med släkt och familj. Men för mig är det bara en plåga att gå igenom några som helst minnen. Så därför tänker jag faktiskt inte ens skriva eller ens försöka komma på något julminne. 
Det hoppas jag att ni förstår. 
Puss från mig! 

Dag 10 musik jag lyssnar på när jag är arg, ledsen eller glad

Lars Winnebäck lyssnar jag oftast på när jag är glad! Han får mig att bli glad om inte annat! 
 
Johnny Cash med låten "Hurt" lyssnar jag oftast på när jag är ledsen, besviken eller allmänt less!
 
Metallica slår jag på när jag oftast är arg och förbannad! 

Nu flyttar jag från stan & jag är jäkligt nervös!

En gång i tiden tog Hälsingland mitt hjärta med storm, och det är jag otroligt glad över! 
För Hälsingland har fina skogar, underbar natur, underbara människor (både goda & onda)
Jag ångrar inte en sekund att jag valde att bli Hälsingetös! 
Men nu tänker jag flytta ifrån stan och flytta tillbaka till där allt startade. 
Jag flyttar tillbaka till Arbrå så jag kommer närmare min mormor!
Just nu känns allt så himla perfekt, jag är så otroligt glad men samtidigt förbaskat nervös!
Ja..jag är äckligt nervös för att kolla på en lägenhet!
Men jag hoppas att det blir bra, men det tror jag nog, för vet ni...
JAG TÄNKER FLYTTA IFRÅN STAN! 

Allt känns så himla perfekt just nu

Sitter i soffan hemma hos mormor just nu, har precis ätit kålsoppa! :) Mums!
Jagar flugor gör jag också, dessa förbannade flugor, gillar dem inte alls!! Dem är äckliga & dem är överallt å ingenstans. Men jag tror att jag får död på de flesta. 
Idag är det torsdag, solen skiner ute & det är verkligen en toppen dag idag! Humöret känns på topp, livet leker & jag är glad i sinnet. 
Tänkte hoppa in i duschen snart, har så ont i magen så tänkte se om det eventuellt går över efter att fått lite vatten på kroppen som kan värma mig. 
Ja som sagt idag är det torsdag, planeringen för de närmsta dagarna eller ja i princip till dess jag ska åka hem till mamma i Sollefteå är späckad! :) Tänkte bjuda er på mina planer! 
 
 
Så ser min planering ut för den närmsta veckan! :) Rätt nice ändå! 
Ikväll ska jag som sagt ner på byn här i Arbrå & titta på en lägenhet! Det känns skönt men samtidigt spännande! 
Hoppas bara att jag får med mig mormor så hon också kan titta på den tillsammans med mig! Men det tror jag nog att hon gör! 
Tänkte bjuda er på en bild på lägenheten: 
 



Nä nu ska jag dra & duscha & tänka på något annat eftersom mina cigg är slut! 
Ni får ha det så bra! 
Puss!
PERFEKT är ordet jag just nu vill använda förresten! 

Dag 9

 Något du varit stolt över de senaste dagarna.
 
Jag har varit & är väldigt solt över mig själv för allt bra jag åstadkommer mest varje dag. 
Så något specifikt är jag inte stolt över. :)
Jag försöker varje dag göra något som får mig själv att bli stolt över, det är det minsta jag kan göra mot mig själv. 
 
 
 

Dag 8

Korta små mål för denna månaden, och varför?
 
Jag har faktiskt inga mål för just denna månad...men har ett annat mål och det är jag ska gå ner 10kg till. 
Och det är långsiktigt mål. 
Men just denna månad vet jag inte, förutom att jag har ett mål och det är att jag ska åka hem till mor och far den 21 september. 
Så ja...
Har faktiskt inga mål så där, tycker inte om att sätta upp mål för man håller dem sällan. 

Datumet är satt

Fick idag veta att begravningen kommer att vara den 27:e september klockan 11:00
Det är en konstig känsla som infinner sig hos mig...för bara någon dag sedan så var han en levande människa...idag finns han inte i livet längre, jag kommer aldrig mer få höra hans röst, aldrig få krama om honom. 
Men det ska bli skönt att få ta ett sista farväl av min älskade "farfar" som har betytt så oerhört mycket för mig!


 

Dag 7

En bild på dina gummistövlar
Äger inga & kommer aldrig att äga några heller! :)
 

Dag 6

Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?


Min favorit-superhjälte måste vara min mormor! :)
Jag har aldrig tyckt om vare sig Stålmannen eller Läderlappen så mitt val av superhjälte föll sig naturligt!
Min mormor har alltid funnits där för mig i alla lägen, hon ställer upp & har alltid gjort det genom alla år. 
Hon är kvinna med glöd inom sig, hon vet hur man ska hantera olika situtioner & hon gör det jävligt bra! 
Min mormor är den bästa av dem alla! 
 

Den gyllene vägen


Det finns en väg som tar dig hem du ska alltid finna den
Om ditt hjärtas röst får leda dig tillbaka 
Om du förlorar dig ibland ska du minnas detta land. 
Där du har en plats bland vännerna du saknar. 
Åh den gyllene vägen
blir nog aldrig mer densamma igen om din silversko här aldrig mer ska vandra.
Men jag ser dig i spegeln
Och du finns inom mig alltid min vän
Och jag väntar dig när körsbärsträden vaknar
...jag väntar dig när körsbärsträden vaknar...
Du finns inom mig alltid min vän!
 
I miss you and you are always in my mind! <3
 

♥ 88 år & 161 dagar ♥

Den här bilden hittade jag på dig, jag äger inga bilder på dig, så jag vart glad när jag hittade denna efter en sökning på www.google.com. Det kändes skönt att hitta en bild på dig, en bild så som jag vill minnas dig. 
Bilden publicerades i tidningen Allehanda 2009 när du skulle till att fylla 85 år. 
† Idag den 9/9 somnade du in i en ålder av 88 år och 161 dagar. 
Minnet av dig kommer alltid att finnas kvar. Jag vill behålla bilden utav dig så som du var innan du blev gammal och dålig. Jag kommer att sakna dig, just nu är det tungt, men jag vet att du mår bra nu, för det var trots allt det här du ville, men saknaden och sorgen kommer att finnas kvar ett tag. Men huvudsaken är att jag vet att du har det bra där du är nu och det har du ju. 
Du var en förebild för mig, en extra farfar för mig...
Sov Gott
 
http://allehanda.se/slaktvanner/personligt/1.913636-skogen-betyder-mycket-for-carl-erik?m=print7
 
 

♥och går en stund på jorden♥

och går en stund på jorden...
Idag den 9/9 2012 somnade världens bästa Bosse in, det kommer bli tomt men å andra sidan har han det bra där han är nu, han slipper alla krämpor nu. Och det är det som är det viktigaste nu. 
Bosse var som en farfar för mig, han var speciell, han brydde sig & ville alltid väl...
Han kommer alltid att finnas i mitt hjärta & han kommer vara med mig vart jag än är, vart jag än går & vad jag än gör. 
Han är nu tillsammans med sin käraste - Greta - nu är dem tillsammans för gott igen! 
Sov gott fina underbara snälla gudomliga Bosse! 

Dag 5

En bild från någonstans du har varit.
Den här bilden får stå för dagens uppgift, den här bilden är tagen hemma hos mamma i Sollefteå. <3

Dag 4

En ovana som du önskar att du inte hade
 
En ovana som jag önskar att jag inte hade är nog det här med rökningen...suck! Men det ska väl inte vara så svårt att kunna göra något åt!? Eller? :)
Aja, men har en annan ovana också som jag önskar att jag INTE hade och det är att jag svär mellan varven...det är inte fint att svära, men det är en oerhört ful ovana! 
Men ja....
 

Dag 3

En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Den här bilden som visar här under anser jag att den är konstnärlig! :)
Eller vad tycker du?
 

Dag 2

Betydelsen av ditt bloggnamn.
 
Mitt bloggnamn? Ehm, du mena Peeettsson? (:
Jo, mitt bloggnamn har en viss betydelse. hur mycket jag än skulle vilja ta något annat så går det bara inte, för mitt namn hänger ihop men en fyrbent vän till mig som inte finns i livet längre. 
Det var nämligen jag (Peettsson) & Findus. det var vi mot världen! Men så blev det inte...men i alla därav kommer mitt bloggnamn! 
Men sedan heter ju min blogg Just a human - Linda<3 & det har ju också en viss betydelse, jag är bara människa & jag är bara Linda, jag kan inte göra stordåd & inte heller mirakel, men jag kan gör det lilla för någon ! (:
 

Dag 1

Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.

 
1. Jag är rädd för spindlar och andra äckliga kryp
2. Jag är livrädd för att förlora dem som står mig närmast
3. Jag älskar choklad
4. Jag föddes i Lund därmed är jag med mina rötter en skånetös
5. Jag brukar prata med mig själv i spegeln (får bäst svar då)
6. Jag gråter ofta till serier och filmer som är känslomässiga, bland annat brukar storgråta mig genom filmerna Me and Marly & Haicho!! 
7. Har sett titanic för många gånger, kan den utan och innan och vet exakt när jag brukar kunna börja gråta. 
8. Jag har fobi för skogar!! Går inte in i en skog frivilligt!
9. Jag skrattar ofta så konstigt att jag brukar grymta som en gris. 
10. Jag gillar att prata i telefonen när jag är ute och går. 
 
haha , vilka intressanta saker om mig eller? :) haha! Meningslöst!

30 dagar dag för dag

Okej även jag tänkte köra på en sådan här dag för dag lista!! :)
Jag följer helt enkelt bara strömmen! 
 
 
Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07-  En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

Änglatrumpet

Se så fin och stor den är! :) Ståtligare blomma får man leta efter!

Stegräknaren har fått kommit fram och torkats av från allt damm

Så då har man precis tagit på sig stegräknaren! :) ser framemot att använda den idag! Det var vääääääldigt länge sedan jag använde denna, ja det måste vara över ett år sedan, jag minns det som igår. Jag fick en sådan på det boende jag bodde på, vi hade tävlingar varje dag jag och personalen där. Och det var på så sätt som min glädje och mitt intresse för promenader, korta och långa växte fram! Sedan dess går jag i princip vart jag än ska någonstans, spelar ingen roll vad det är för väder men ut ska jag! 
Men det är desto roligare att gå när man har en hund att promenera med - och vilken tur att jag har världens bästa, snällaste och underbaraste hund!! Så ja, i 12 timmar ska jag ha min stegräknare på mig! :) Resultatet kommer upp ikväll efter 21:00!!! 
 
 
 
Så idag tänker jag vara ute så mycket som möjligt!! :) 

Hektiskt

Godkväll kära läsare nu var jag här inne igen...
Ibland är allt jätte lugnt, men som nu så är det en hektiskt tid som jag har framför mig. Känns som så i alla fall!
Blir lätt slut & trött, orkar inte lika mycket som jag gjorde förut, märks att man är "gammal" haha! 
Men i alla fall, idag fyller mamma år, har spånat på vad hon ska få utav mig när jag kommer upp till Sollefteå. 
Det jag vet är att hon i alla fall ska få två paket av detta: 
 
 
Det finns tydligen inte i Sollefteå, så istället för att hon ska ge mig pengar för det så får hon två sådana här paket utav mig i present. Men dessutom håller jag ju på med en annan present också, även denna present vet hon om. Denna tänker jag dock inte lägga upp här då jag ska ordna fram en sådan även åt mormor. :)
Jag vet att mormor ville ha en sådan även hon....så jag förblir hemlig med detta projekt! Fast det tråkiga är nog att mormor får vänta tills i Oktober när jag får pengar igen, för tror icke att jag råd denna månad. 
 
 
På tal om det här med pengar så vart den kaos månad denna gång för mig, jag hade ltie för mycket utgifter, utgifter som jag inte hade tänkt mig från början. Men det blir lätt så här när man har mycket på gång. 
Hade många räkningar att betala, lite väl många denna månad. Nästa månad går jag nog plus/minus noll! Okej det känns bättre i alla fall istället för att ligga på den stadiga nollan. 
Jag har dock tur som har en mormor som jag kan bo hos och få mat hos. Fast dessvärre ska hon ha 500:- utav mig * 2 så sammanlagt ska hon ha 1000.- utav mig! Suck, pengarna bara försvinner rätt ur handen på mig! 
Hatar det här med pengar, men känner att allt flyter på bra i alla fall. 
 
 
Kaos är ordet just nu, det är mycket som ska ske, göras & ordnas innan allt faller på plats. Jag har bokat/fått tågbiljetterna hem till mamma i alla fall. Känns underbart, så den 21:a september sätter jag och kompis oss på tåget för att resa en bit norrut. :) Toppen! 
Sedan ska jag vara hus/katt/hund vakt, underbart, eh näe tror inte det. Men det är det värt. Mormor måste få hjälp ibland hon med! Rensa ogräs borde jag också ha gjort!
 
Men äh, skit samma...njut njut så länge du bara kan!
Nu ska jag avrunda! 
Pusspuss! 
 

Tipsar om en blogg

Vill tipsa om en blogg! 
Jessica är 20 år & ska snart bli mamma!
Följ hennes vardag genom att läsa hennes blogg!
Klicka här för att komma till hennes blogg :)

Grattis mamma på din födelsedag

Grattis världens bästa & finaste mamma på din födelsedag! <3
Hopppas att du får en bra dag med familj & vänner. 
Din present får du när jag kommer till Sollefteå den 21:a
Älskar dig mamma & är så glad att vi hittat tillbaka till varandra igen, det betyder mycket för mig, ja det betyder allt för mig här i världen!! 
Stort Grattis på 41-årsdagen (läs 51) !!!

länkbyte

 
Vi kör på ett länkbyte! :) 
Gå gärna in på denna tjejs blogg, hon är underbar människa & med en underbar personlighet, hon är en grym tjej som står för det hon tycker & tänker! Så kika in på hennes blogg NU! :)
För att komma till Josefine`s blogg klicka här 

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0