Ge mig en urladdning

Ja, nu skulle det sitta fint med en riktig jävla urladdning, för den här kvava luften gör att jag mår riktigt riktigt dåligt nu, illamående och huvudvärk. Jag som annars inte tycker om dunder och brak sitter nu och önskar det!! Men luften är liksom äcklig, äh, det går inte att förklara....lite regn hjälper ju inte till så att luften blir annorlunda, nej här behövs en thor med sin hammare!!!
Men går man in på klart.se och smhi.se så visar dem inget sådant just nu, tidigare idag visade dem däremot att det kunde bli åska i natt, men nä...nu har dem varit taskiga och tagit bort det. Jaja, inget att göra åt. 
Har varit ute på en promenad med E-L och surrat lite skit, det var blött men det var en härlig liten promenad, ja man blev ju nästan svettig! haha! Inte undra på när luften är som den är, men å andra sidan om man svettas så mycket som jag gör nu så borde väl ett ex. antal kilon försvinna? *ler*
Skämt å sido, inte för att jag tror att vikten går neråt bara för lite svett, eller har jag fel?
Någon av er som läser som vet hur det ligger till på den fronten?

Ikväll är det crusing i stan, trots att jag bor en bit från stan så hör jag faktiskt mullret från motorerna, hade varit trevligt att gå ner en runda och kika, men är för trött för det, och dessutom har jag ingen som helst lust att gå hem själv sedan med tanke på allt skit som sker här i denna lilla ruttna håla. 
Ja, förut trivdes jag ganska bra här i denna stad, men nu vet jag inte. Men förhoppningsvis lugnar det ner sig kanske även på den fronten. Nu känner man sig mest osäker när man går ut själv (om man går ut sent på kvällarna) Men ja, jag ger det en chans, för jag tivs ju i min lya! :) Den skulle jag inte flytta ifrån i första taget frivilligt, nej då måste någon i så fall tvinga mig härifrån! haha! 
 
hm, vad har mer hänt under denna dag? 
Jo, jag har tvättat en maskin tvätt, har en dock en kvar att köra men gör det imorgon förmiddag. Men det är sånt som alltid är lika roligt att göra. Ja, roligare finns det ju att göra, men vill man inte gå med rumpan bar så måste man nog tvätta lite i alla fall. 
Sedan har jag varit ute på en liten promenad...eller ja liten och liten, den blev lagom lång, gick till framnäs en vända för att hälsa på lite folk och där blev man bjuden på en kopp kaffe samtidigt som man satt och surrade lite skit. 
Nä nu, ska jag kolla på film - sjätte sinnet! ♥ 
Sedan väntar sängen för denna donna är trött efter dagens bravader, men det är säkert tröttheten som kommer nu efter min 3 veckor långa semester hemma hos mamma i Sollefteå som kommer smygandes. 
Men imorgon är det nya tag som gäller - då åker man till mormor för att jobba häcken av sig! haha!
Kasta in vet, rensa lite ogräs, klippa gräs och må gott till sammans med mormor! Kommer åter hem på tisdag igen! 
Puss på er! 
 
 

Dagens lista!

Dagens humör: Glad!

Dagens mående: Trött & ont i magen! :(

Dagens borde: Laga mat

Dagens frisyr: Strul

Dagens smink: Inget! För använder inte smink. (vääääääldigt sällan)

Dagens klädsel: Mjukisbyxor & linne!

Dagens favoritlåt: Förlåt mig älskling - Sara Varga

Dagens planer: Promenad runt björktjära tjärnen

Dagens vill ha: Besök!

Dagens längtan: Sollefteå! <3

Dagens beroende: Kaffe! 

Dagens tråkigaste: Tvätta (men måste göras)

Höjdpunkten

I torsdas avslutades semesterna på allra bästa sätt! :) 
Jag fick nämligen träffa, se & höra Sara Varga!!
Det var roligt! Så nu har man sett båda mina stora idoler inom svensk musik, nu kan jag kryssa av :
x Lars Winnerbäck 2011
x Sara Varga 2012
 
Sedan har jag även sett & lyssnat på den största idolen inom utländsk musik: 
x Bruce Springsteen The Boss!
 
Nu bjuder jag på en bild från mitt möte med Sara Varga! 
Och det får avsluta mitt semsteräventyr hemma i Sollefteå! 
Nu blir det till att blogga lite mer om vardagen & allt som händer här hemma i Bollnäs!
 

I wish you was here

Önskar så att du var här med mig, önskar så att jag kunde berätta allt för dig...
 
Ja, vaknade upp till en ny dag här "hemma" i Sollefteå! :) Fast idag var det en mulen dag, risk för regn visar vädret, men ja...vet inte vad jag ska tro. Är inte på slutspurten nu på min semester här hemma i härliga underbara Sollefteå. Känns....trist...och....jobbigt, men det ska bli så otroligt skönt att få komma hem till sitt igen! :) Fy vad jag tjatar om detta! haha! Men det är inte lätt att ha hemlängtan! *ler*
Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, det är sånt som märks! Kanske tar en promenad, så jag får röra på fläsket lite grann. Förhoppningen är att jag ska träffa lite trevligt folk idag. Men dem har inte hört av sig så jag vet inte hur det blir med det....
Igår ( tisdag ) umgicks jag med bästa Linda och hennes dotter. Mycket trevligt! Gurra var också med, en trevlig prick det där. Vi hade picnik eller ja dem skulle ha det, själv tog jag med mig saft och vatten! :) Funkade det med! 
Sedan gick vi hem till Linda en sväng och spelade bamse yatzy! haha! Klockrent! Det var roligt, fast riktiga yatzy är roligare! Men ja, vad gjorde jag mer igår? Jo, jag var ju ner till mormor och hennes stuga också och badade! Brr, det var kallt men skönt! Men det hade varit ännu bättre om alla jävla bromsar inte hade varit där! Blev mer eller mindre uppäten av dem alla! :(
Men ja, sedan fick jag kaffe när jag kom upp till mormor, gott, tack för det! 
.....har inget mer att skriva om...men imrogon kväll, då jäklar då har jag massvis att skriva om!! Imorgon ska jag få se, höra och träffa den absolut bästa, min idol (förutom L.W.) nämligen Sara Varga!! Så imorgon kommer det förmodligen upp bilder och en massa text! Så håll ut!!! <3
 
Puss!

Ännu en dag här i Sollefteå.

....ja ännu en dag här i Sollefteå, min semester är helt underbar, länge sedan jag mådde så bra utav att vara ute på semester. Dagarna är fyllda med äventyr och nya upptåg! :) Livet är på topp! 
Igår kväll var jag i parken och hängde med G.U.D kyrkans ungdomsgård eller vad man ska säga, fick träffa favorit prästen - Charlotte & den bästa ungdomsledaren som man kan hitta - Chatrin! (förutom Lotta i Bollnäs så är hon den bästa) Dessa människor försökte jag locka till Bollnäs igår, berättade hur dålig kyrkan är osv. haha! 
Tyckte att prästen kunde komma och ta över platsen som kyrkoherde, hon tackade ja på en gång och sa att hon kunde pendla! :) haha! *skämt* men ja, det hade ju varit en dröm! För den kyrkoherde vi har nu lindar ju en och annan runt lillfingret och tror att dem är hennes juveler! Sorry, men det är sanningen! :( Suck! 
Men det var inte det jag skulle prata om....
Som sagt jag var i parken igår kväll för det är var ju ungdomens dag så här på Nipyran som har satt igång! 
På förmiddagen var jag och tittade på älvsimmet, brrr...såg ruskigt kallt ut! Men dem gjorde det riktigt bra! Tummen upp för dem som genomförde loppet! 
Nu sitter jag nere i min lilla stuga och lyssna på musik på spotify! 
Snart ska jag in för att starta en maskin tvätt! Måste ju ha lite rena kläder när jag åker hemöver till härliga Hälsingland igen och Bollnäs! Börjar längta hem till mitt nu ju...! Men den som längtar till något, längtar aldrig för länge! <3

Solbränd & fin!

Har varit nere i parken och tittat på Trollskoj, en slags underhållning! Mycket trevligt & vädret var ju på våran sida, men det har varit bra väder nu i två hela dagar, tänker det fortsätta så? Hoppas det i alla fall! 
Men visst, jag börjar längta hem lite nu - till mitt! Saknar att kunna göra som jag vill, saknar att kunna gå på toaletten hur jag vill, här måste jag gå ut för att kissa på kvällarna & på mornarna så det kommer att bli skönt att komma hem sedan. 
Visst saknar bebis, men hon har det bra!   Jag vet att hon har det bra!

Solbränd å fin är jag också, det riktigt svider i huden på mig. Men ja, den som är dum får kroppen att lida! ;)
Men ja, imorgon ska jag köpa solkräm i alla fall! :) Så kanske jag slipper bränna sönder mig totalt. haha!
 
Nä, nu väntar sängen på mig, imorgon en ny dag med massor av nya möjligheter & nya äventyr!! 
Puss!
 
 
 
 

Bildbomb Sollefteå

 
en liten bildbomb från Sollefteå! :)
Översta raden från vänster: grillnatta, fontänen (?), kanalen genom stadsparken, en god vän, en vacker "blomma", hastighetsskylt.
Mellersta raden från vänster: hastighetsskylt på vägen, blå himmel syns bland molnen, mammas hus, blommor, blommor, blommor.
Nedersta raden från vänster: jag, grått, himlen blev grå och hängde lågt, jag och bästavän!

Sista sommaren

 
Bosse Bus <3 Älskade kattracka, dig skaffade jag när jag bodde i Umeå, sedan fick du flytta hem till mamma & där blev du kvar. Du blev utekatt & det är ett liv du trivs med. Jag är så glad att du fick komma till mamma, du skulle ingen annanstans....du fick ditt namn efter min morfar. Så det var självklart att du skulle stanna inom familjen. Jag kunde inte ha kvar dig när jag bodde i Umeå av olika skäl...så jag minns den dagen jag satte dig på bussen som skulle ta dig ner till Sollefteå, där skulle mamma möta upp dig och hämta hem dig. Chaffuören var en riktig snäll en, du fick sitta där fram med honom. Det var snällt utav han! Men nu har mamma berättat för mig att du gör din sista sommar, det gör ont i hjärtat men ändå känns det skönt att mamma berättade det, för då kan jag vänja mig vid tanken, att nästa gång jag kommer till Sollefteå - så finns du inte längre kvar! ;) Så Bosse Bus, lev nu livet för du vet inte vad som väntar dig sedan! <3<3<3 Älskar dig kattracka!

Perfekt!

Ordet som jag idag inleder detta inlägg med idag är just - PERFEKT
Livet kan inte annat än vara perfekt just nu, även om det är svårt att släppa taget om en viss sak. Men ja...det tar sin tid att släppa helt och hållet, men det måste få ta sin tid. Ungefär som att sörja. 
Idag fyller min kompis år och vad gör man inte när man fyller år? Jo man har kalas och kalasar på som bara den! Så i med gasen nu kör vi!!!! 
Idag var jag först och främst hemma med kompisen min, vid halv tolv tiden åkte jag iväg en sväng till Multrå Kyrka för att lyssan på en mycket duktig trubadur som heter Jörgen, bättre trubadur får man leta efter! (: Han hade en lunchkonsert i kyrkan och körde många bra låtar, synd bara att det är så fruktansvärt stelt i kyrkor, nu menar jag att det är ju inte direkt några jätte applåder som framförs, inga som helst med klapp i låtarna. Jag hade mer än gärna bara ställt mig upp och hängt med, ni vet i frikyrkorna är det ibland värst röjet men i Svenska kyrkan är det bara stelt och tråkigt. Publiken som idag hade letat sig till kyrkan bestod av 85% gamlingar, 5% medelålders och ca 10% yngre än 30 år! Blir så trött, eller ja less på att den äldre genarationen håller fast i det stela och tråkiga, förändringar behövs även kyrkan för att locka yngre. Jag menar kyrkan ska vara en plats där man får ha kul, skratta och leva livet - eller har jag fel? Jag menar lite roliga andakter, gudstjänster osv skulle banne mig inte sitta fel! 
Men nej, håll fast vid det gamla anser den äldre genarationen som är rädd för att släppa in något nytt i kyrkan! 
Så, nu fick jag det mesta sagt inom det här med kyrkan! 
Aja, i alla fall efter kyrkan åkte jag hem och hämtade min kompis, vi skulle på upptäcksfärd och jag tänkte passa på att visa runt lite i Sollefteå! Det blev en riktigt höjdardag! Vi mötte Mia nere på stan och umgicks med henne (och denna brud kan jag då lova att hon var SAKNAD) men vi hade faktiskt jätte jätte roligt där nere på stan! Först gick vi och käkade, hamburgare och pommes blev det, men inte så värst gott, hela gurkskivor i burgarna och hur många hamburgerkedjor har hela gurkskivor!????! (: haha! Klaga mer, jajamensan! 
Efter det gick vill Näbbar och Klor och kikade lite, hittade lite smått och gott där inne, ni vet sådan där bra och ha grejor. Efter det gick vi till Cafe Petter och fikade, tog en kopp kaffe och en bulle! Mmm, vad gott! 
Men när vi suttit där kanske en halv timme gick vi därifrån och ner till parken, knäppte lite foton, skrattade och mådde bra! (: Vid 18:00 kom mamma ner till stan och plockade upp oss, eller ja inte Mia då, för hon ville gå hem! 
Imorgon väntas nya äventyr och jag känner att dagarna går vääääldigt snabbt här i Sollefteå, men jag mår bra, har det bra och njuter av varenda sekund! <3
....nu laddar vi om för nästa aktivitet som är Trollskoj imorgon kväll!! Puss på det!
Och Puss på er alla mina söta små läsare....förresten....NI ÄR DÅLIGA på att kommentera!!! :):):)
 

Åh regnet det bara öser ner

Ja, som rubriken säger så öser regnet bara ner, fast ja, inte nu precis när jag skriver det här. 
Det har mer eller mindre regnat ända sedan i natt, när jag vaknade 06:30 utav att jag var väldigt pinknödig så fick jag lite problem! Det formligen öste ner från himlen som var grå och tung, och jag var tvungen att gå ut i regnet för att göra det jag var tvungen att göra. Visst mamma har toalett men det går banne mig inte att gå in där så dags när det finns en Charlie som vaktar! ;) haha! Ja så det var bara att pinka ute i det fria, vilket jag får göra varje kväll innan jag somnar numera. Här i stugan finns det inga som helst lyx, här finns inte ens en liten potta! :) Ska man göra the big thing så får man passa på innan man går och lägger sig för natten! Men det fungerar i alla fall och det är ju huvudsaken.
Idag har det bara varit en sådan där lugn dag, var till Forsmo en sväng och åkte med mamma och pappa, dök in på fika hos några bekanta till oss. Japp, det är sig likt även i Forsmo! Det är som om tiden stått stilla där, sedan jag var ung och dum! :) Exet han bor kvar i huset (var tillsammans med en kille under högstadiet, några år äldre än mig, men ack så trevlig) och han skulle jag gärna vilja träffa igen, men vet inte om han vill träffa mig! :(
....Saknar min lägenhet, saknar mina vänner i Bollnäs! Men desto roligare blir det när man kommer hem. 
Ska snart kolla klart på Varg Veum som just nu går på fyran, eller ja nu är det nyheter, suck! Men när filmen är slut så tänker jag dejta kudden och slumra sött, min kompis sover redan, snacka om trött! :) <3
Nä, nu ska jag avrunda här, men ha det så gött mina underbara läsare! Puss!
 
 

Sollefteå för alltid i mitt hjärta

I morse klockan 7:30 kom pappa & hämtade mig utanför mig, sedan drog vi vidare mot Arbrå fö att hämta upp mamma. När vi äntligen kom iväg var klockan 8:00 & äntligen var man på väg mot Sollefteå. 
Ärligt, så känns det underbart att vara här, det här behövde jag just nu pgr av personliga skäl. Vem behöver inte sin mamma när man som mest behöver? Jag är otroligt glad över att jag fick komma hit upp. 
Har träffat de flesta redan, båda mina bröder, Bosse, Farfmor & Hasse! 
Dagarna kommer att vara fulla av aktiviteter medan jag är här. 
Kommer träffa folk, gå på Grillnatta nere på stan med familjen, bada (vid fint väder), åka raggarbil och bara ha det allmänt trevligt. Har jag tur får jag skjuts hem till Bollnäs igen på torsdag, med andra ord slipper jag åka buss. 
Men ja, det här behövs just nu, att bara få vara hemma & mysa med familj å vänner! <3
Dixie har det bra där hon är, ingen tvekan om det! <3

Lånade bilder från google (: 

Paus

 
 
Av personliga skäl tar jag nu en paus från bloggandet! 
Återkommer någon annan gång och ni...medan jag inte är här nu så se till att läs gamla inlägg, kommentera mer än gärna eller ställ en fråga! Må gott! <3

Under fullmånens starka sken spelar jag på min harpa

hahaha! Kom faktiskt inte på någon annan rubrik än denna, för när ja tittade ut genom vardagsrumsfönstret så ser jag en lampa så stor och mäktig, fridfullt! Och tänkte på näcken som sitter och spelar på sin fiol på en sten i bäcken. Lustigkurre där! 
....men förbannade dator!! Det är en svart ruta med någon text som ploppar upp och bort lika fort igen! Suck, någon som kanske vet vad det är och som kan vägleda mig genom problemet?
 
Men ja...idag har jag umgåtts med underbara vänner, tack för kvällen folket! 
Vi gick till ett dagis och lät hundarna rusa av sig lite energi, tränade lite agility med Dixie - bara för skojs skull! Hon fattar lite i alla fall och det är så roligt att se henne när hon försöker! :) 
Och det är underbart att kunna släppa henne lös, hon har ju numera ytterligare en hundpolare här i Bollnäs <3 och det blev lite skäll i början men inte alls som det brukar vara, nu var det mest för att "heja" och ja, hon kände igen sin hundpolare trots att det gått en vecka sedan hon sist såg henne. Otroligt! 
Mellan varven blir det så starka intryck och en enorm glädje sprider sig i hela kroppen på mig, vi går framåt båda två på livets väg, vi faller - men - vi reser oss snabbt upp igen! Det är det som kallas för prövningar här i livet! Min kärlek till Dixie är helt gudomlig tillika den kärlek som jag får utav henne. Hon gör varje dag till en ny prövning med nya äventyr och nya utmaningar! Precis som det ska vara! 
.....borde stänga balkongdörren för det börjar bli myggit här inne! haha! Men äh, det är skönt med frisk luft. 
Blev hembjuden till Jessica och hennes mamma (och bror) för en kopp kaffe och lite "godis" ballerinakakor, fick även se lägenheten och den var jätte mysig. Dem hade verkligen fått till det bra där hemma hos dem. Mys pys! 
Känner att jag hoppar väldigt mycket i bloggandet just nu men det får ni stå ut med. haha. 
Men ja, Dixie har äntligen bäddat färdigt, hon har även nattat sin "bebis" så nu kanske det är lugnt en stund innan det är dags för även mig att krypa till kojs. Imorgon ska vi upp i skaplig tid för att hinna äta frukost (ja jag i alla fall) för imorgon klockan 11:00 ska jag vara hos vet. eftersom Dixie har gått och blivit skendräktig och hon tror att alla hennes leksaker är hennes valpar, dessutom har hon gått och blivit nedstämd också och därför äter hon väldigt dåligt och dricker knappt med vatten. Så ja, får se vad vet säger imorgon, om dem vill behålla henne över dagen så att hon får dropp i sig. Sånt som märks. Försöker så gott det går med att aktivier damen i frågan för att hon inte ska bli helt "slut" eller vad man nu ska säga. Men ja, det blir nog bra efter morgondagens besök. 
Nu ska jag börja avrunda här och börja göra mig redo för sängen. 
Natti Natti alla läsare!
 

En myskväll som rann ut i sanden

God förmiddag alla läsare, igår kväll tänkte jag ha en myskväll med lite räkor och citronvatten. Men min myskväll rann ut i sanden när jag tappade aptitet efter att ha hittat bland det vidrigaste mitt öga någonsin skådat. Och då menar jag det, det var så vidrigt så jag nästan kräktes! :(
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
 
Ja, jag slutade i alla fall att äta mina räkor, dem fick åka direkt ner i soporn igen! Alltså ja, ni ser ju själv vad äckligt det ser ut, och jag har suttit och ätit av räkor som legat med denna äckliga sak!! 
Så ja, jag dissar räkor!!
 
Däremot hissar jag för att det är FIIIIIIIIIINT väder ute, det fläktar skönt och det kanske även blir en långpromenad med Dixie! (: 
Ha en bra dag!! <3

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0