Bilder

image

image

Bjuder på två bilder från dagen! Den övre visar hur överlycklig dixie var när hon fick syn på vatten! Lyckan i hennes ögon gjorde mig varm. Den undre bilden visar hur skönt man har när man kan ligga på golvet i solens sken!

fortfarande en sjukling

Det suger verkligen att vara sjuk, det värsta är nog att man hela tiden är sugen på något att äta!! Så när jag är frisk så ska jag ut och gå långt och länge varje dag och gå bort det lilla jag har gått upp!! Men vågen får absolut inte peka uppåt!! Imorgon tänker jag köra mina shaker i stort sett hela dagen!! Imorgon ska ingen skräpmat in i munnen på mig och inte heller popcorn och skit! (: ha ha! Fy skäms på dig Linda!

fortfarande en sjukling

Det suger verkligen att vara sjuk, det värsta är nog att man hela tiden är sugen på något att äta!! Så när jag är frisk så ska jag ut och gå långt och länge varje dag och gå bort det lilla jag har gått upp!! Men vågen får absolut inte peka uppåt!! Imorgon tänker jag köra mina shaker i stort sett hela dagen!! Imorgon ska ingen skräpmat in i munnen på mig och inte heller popcorn och skit! (: ha ha! Fy skäms på dig Linda!

Sjukling

Har lyckats bli förkyld jag precis som alla andra! Jag bara nyser och nyser, snorar och snorar och känner mig mer eller mindre hängig! Men ikväll ska jag ha fredagsmys med mina små! (: Det ser jag framemot!! Ha en bra kväll!

En liten prinsessa har sett dagens ljus

Idag torsdagen den 23 februari 2012 föddes en liten prinsessa som var 51 cm lång & vägde 3280 gram

Stort Grattis till Kronprinsessan Viktoria & Prins Daniel till eran dotter - er lilla prinsessa! <3

Jag kom faktiskt med

image

fick det brev igår (fredag) och jag blev rent av överlycklig när jag öppnade och insåg vad det var! :-) det var från rsmh riks. För ett tag sedan skrev jag ett mejl angående ett projekt eller vad man du ska kalla det, dem sökte personer som ville fota under temat 'en helt vanlig dag' ! Och till min stora förvåning så fick jag vara med. :-) så under våren drar jag ner till Stockholm för att se fotoutställningen! Glad tjej! :-)

Antiskällhalsband

Tänkte skriva något här, men hittar inte orden fastän jag funderar & tänker så det knakar. Hjärnan är överhettad av allt tänkande & funderande. Jag måste nog ta tag i handbromsen för att bromsa ner lite grann nu. Men nu kör vi, tänkte faktiskt prata om en produkt som jag ser som en sista utväg när det gäller träningen med min hund. Nämligen:

Precis, ett antiskällhalsband! Har valt ett med vibration (helt ofarligt), efter att jag pratat med Näbbar & Klor http://www.hundokattbutiken.se/ där det finns allt eller ja nästan för djur! Kika gärna in på den sidan, kanske hittar just du något till ditt djur? (: (nu gjorde jag lite smygreklam för dem också)

Men i alla fall, då jag har en skällande hund som skäller så fort någon är trappan eller när hon ser något genom fönstret så blir det här en mycket bra träning för henne. Kanske att jag till och med får en härlig hund som jag kan lämna ensam ett tag utan att hon skäller! Det vore ju nästan som en dröm. Efter att jag pratat med Näbbar & Klor så kändes det här som ett bra alternativ, men varför väljer jag att ringa till en djurbutik i Sollefteå när jag faktiskt bor i Bollnäs? Jo det ska jag tala om för er, på Näbbar & Klor har dem ett trevligt bemötande när det gäller kundkontakt (då menar jag genom telefonen) dem vet vad dem pratar om och gör allt för sina kunder. Härligt! Här i Bollnäs får man ett så otroligt dåligt bemötande (enligt mig), när man stiger in i den lilla trånga djurbutiken så får man knappt ett hej, mungiporna hänger neråt och det märks tydligt att det är bara jobbigt att behöva stå där bakom disken. Så ja, efter att ha hört lite om Näbbar & Klor av vänner från Facebook så tänkte jag; "ja, varför inte, man kan ju alltid testa" (: Och ja det gjorde jag, å jag ångrar mig inte en sekund!! Stort TACK till Näbbar & Klor för det fantastiska bemötande i telefonen (trots att jag ringde fel nummer & kom hem till ägaren) Lätt hänt! ha ha!

Men ja, åter till träning, detta kommer bli super det känner jag på mig, men med lite träning & tålamod så kommer även min hund bli en härlig familjemedlem som man kan lämna själv en stund! Fast å andra sidan är hon ju en härlig familjemedlem redan så jag klagar inte!

- Man får inte ge upp för då faller man!

2005 Revansch

image

Fick en gammal tidning från 2005 som ges ut av rsmh och heter revansch! Jag var med i den tidningen och hade då skickat in en dikt som hette vilsen! ;-) så här lyder den.
Jag är en vilsen varelse i vårt stora solsystem
Jag kämpar mot ångest och smärta
Jag kämpar för att få ha dig kvar
Jag kämpar för att finna den rätta
Jag kämpar för att få en vän
Kämpar för att folk ska lita på mig
Jag kämpar för allt det goda
Jag kämpar och kämpar för att hålla modet uppe
Jag kämpar för att få se dig le
Jag kämpar för att inte gråta
Jag kämpar för att du ska se mig
Jag kämpar med allt

Det var då nu idag klarar jag inte av att skriva dikter längre och varför vet jag inte. :-(

Ibland liksom hejdar sig tiden..

Fick just veta...det känns konstigt...ofattbart...du kommer alltid förbli saknad & älskad!

Det finns många minnen att dela, men jag väljer att hålla dem för mig själv, en dag kanske jag delar med mig av mina minnen. Hoppas DU har det bra där du är nu, om jag tittar upp så kommer jag se dig bland stjärnorna. Du är i en annan atmosfär nu...<3

Sov Gott min vän!

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0