Ingen big deal

....bara en liten deal och det är jag som vinner på det! (:
Ja, jag har dealat med mig själv för att det ska bli verkligt, jag kommer att fixa det - känner det på mig!! Tänker inte berätta ännu vad det hela handlar om, men i slutändan kanske jag berättar det, måste vänta tills jag vet att dealen med mig själv fungerar! Annars är det bortkastat, som att kasta sig efter en femma men som hamnar i brunnen - man förlorar!  (:
Men ja, har haft en helt underbar dag med en underbar vän idag, hon ringde och väckte mig vid halv tio i morse, trött  som jag vara så yrade jag bara i telefonen som vanligt! ha ha! Men bad henne komma hit i alla fall, hon var ju endå bara på andra sidan vägen. Hon var hos mig fram till strax efter 10 snåret för då skulle hon på möte, jag passade på att gå ut med tröttmössan nummer 2 - det vill säga Dixie! Snacka om att hon är tröööööött! Fattar inte, hon bara sover och sover! Men ja, hon kanske behöver sova också.
När min vän kom tillbaka så mötte jag henne utanför mig också gick vi till RSMH och satte oss utanför där och delade på en sallad! (: Göttmos! Sedan in till mig för att jag skulle duscha, vi tänkte ju hitta på något roligt idag så vi drog ut till Rusta och allt det där. Bussfärden gick jätte bra enda tills vi nästan var framme, då kräks Dixie. Tur att jag hade handduk med mig så hon kunde kräkas på den. Men fram kom vi och jag kastade kräkhandduken direkt i soporna när vi kom fram. Ja jag säger då det, inte lätt för lillfian att åka buss när man blir åksjuk! *klappar om*
....och då var vi där, vi sprang in på Giganten och tittade lite, hittade dock inget roligt där inne, sedan in på Rusta, blev bjuden på en isglass innan det var min tur att springa in på affären, vi turades om att stå utanför med Dixie! <3 - Hon hittade ett par rosa byxor super söta! (: 
- Jag hittade en leksak till Dixie -ha ha- va sjutton den kostade jag bara lite över 20 riksdaler och jag kan lova den vart snabbt populär, hon bar den nästan halva vägen, sedan tröttnade hon. 
Blev stoppad av självaste Sköld också, han berättade att han varit och lämnat en påse inne på 37:an till mig - tackar för det! Sprang in och hämtade den när jag endå var där. Åh, nu närmar det sig - BÅTEN!! (:
Men när vi kom hem drack vi kaffe och surrade lite skit, sedan var det dags för min underbara vän att åka hem med bussen. Kändes tråkigt att behöva skjiljas åt, men det dröjer inte alltför länge tills vi ses igen!! (: Puss på det! Just nu sitter jag och väntar på en annan god vän som är på väg hit, hon borde sitta på bussen nu, så snaaaaart kommer min mat!!
 
Men nu är det dags för mig att gör i ordning Dixie´s mat! Hon är säkert hungrig, fast ja...som vanligt ligger hon bara och sover och reagerar inte ett dugg på att jag håller på med henne mat!! Finns det inget som får hundar att bli pigga?? (: tsss!
Men nej, nu ska jag dra! 
Puss hej! 

En glass med smak av snickers

Testade en jä*ligt god glass idag!!! En ny faforit från min sida, synd bara att den ska vara så dyr, men å andra sidan kanske man inte köper den så ofta då, så ja då kanske man får njuta av den desto mer! (: 
Det var ungefär som att äta snickers, för den hade samma smak som en snickers!! Men åh, den var god!!!
 
 
 

Släpp hundarna loss det är sommar

Ja så kan man också forma en rubrik, för jag tänkte skriva lite om Dixie, min tjej som gör framsteg på framsteg hela tiden! Det är helt ofattbart, jag finner inga ord, förutom att mitt hjärta är fylld med värme och kärlek som jag får utav henne. Magic moment! Ja, men visst är det så! Det är förbannat magic moment, vem kunde ana att det kunde bli så bra efter bara någon månads träning. Okej, jag har tränat Dixie sedan i påskas - på ett ungefär, för det var då som jag satte ner foten och begärde hjälp från en expert! (www.hunderverk.nu) Och sedan dess har det gått så fort med allt, och då menar jag precis allt! Från att ha haft en hund som inte lyssnat och bara ignorerat mig som förare så är det en enorm skillnad. Jag hade ju mer eller mindre gett upp hoppet om att det skulle bli hund om henne. Men skam den som ger sig, det är väl så man brukar säga!? Och för allt slit jag har lagt ner, så har jag och Dixie blivit ett team!! Vem kunde tro det? Men med facit i hand så kan man bara säga att det går åt rätt håll i alla fall! 
Exellent!! Precis rätt ord som jag kände för att använda mig av just nu! Dixie gör inte bara ett strålande jobb, hon är så mycket mycket mer - hon är en hund nu, en hund med så mycket vilja, så mycket kämparanda i sig! Numera har jag en hund som jag kan ha kul med, jag kan gå promenader med henne och dessutom ha henne lös! Det trodde jag banne mig inte för några månader sedan! Så fort jag släpper Dixie nu är det en glädjeskutt som kommer fram i henne, hon hoppar och flyger fram där bland gräs och snår! Hon njuter, den syns, hon älskar att vara lös!! 
Ett exempel; idag var jag ute och gick med några vänner, vi gick till en åker fem minuter från mig ca. Dem släppte sin hund så att hon fick springa där på åkern, jag var mer osäker, men släppte henne det gjorde jag, men med ett visst vemod! Men se, det gick bra!! Hon sprang, hon härjade och hade förbannat kul där på åkern! Nu har jag bara en trött och en utslagen hund här hemma! Så, ja hon gör framsteg. 
Det som är kvar att tränas på och som kommer att kräva extremt med tålamod och vilja är möte med andra hundar, det jobbar vi fortfarande, men å andra sidan blir även det bara bättre och bättre. Och snart nog kommer vi även att börja träna på att vara själv; kommer köra den där fem minuters träningen, det vill säga; jag lämnar henne i fem minuter åt gången, Sätter mig i trappan och går sedan in. Och det där är ett moment som vi kommer få träna mycket och väldigt länge på! Men givetvis kommer jag gå och knacka dörr hos grannarna och tala om vad som är på gång innan jag ens sätter igång med detta.
Sen om det fungerar eller inte, ja det får vi veta sedan.
Nu tänkte jag däremot bjuda er på en bild, en bild på en tröja som jag snart kommer att lämna in på tryck, så det här är bara en mall, det ska vara en krona vid texten också! :)

Tänkvärt!

~ Innan du dömer mig, ta på dig mina skor, gå på samma gator som jag har gått på.Snubbla på alla stenar jag snubblat på, torka alla tårar som fallit. Res dig sedan upp igen som om inget hänt, efter det kan du döma mig om du då vill! ~
♥♥♥

Midsommarhelgen

 
 Jaha då var midsommarhelgen över för denna gång! (: och jag har verkligen haft en toppen bra midsommar!!
Åkte till Arbrå i torsdags med mig hade jag både packning & Dixie, klart att min plutt skulle med för att fira midsommar. Kom till Arbrå vid fyra tiden på eftermiddagen, hann komma in & komma till rätta innan det blev dags för middag; pastasallad var det som serverades! Gott var det kan jag lova! Sedan umgicks vi precis så som familjer ska göra, för visst känner jag mig hemma här, så otroligt skönt att bara komma hit för att bara vara. 
Det blev en sen kväll med massor utav skratt.
Midsommarafton. 
Vaknade realtivt i god tid, klev upp & åt frukost. 
Sedan gjorde man sig klar för att vid två tiden vandra ner till fonhemmet där det skulle bli midsommarfirande för hela slanten. Det var trevligt att komma ut & dessutom utan hund, för hon fick faktskt stanna hemma med den stora luffsen  (:  Så ja, jag slappnade av som bara den & verkligen njöt av allt det som hände. Jag mådde bra & hade en mycket bra känsla i kroppen. Den här midsommaren skulle bli perfekt, det hade jag verklgien gett mig den på. 
Inget skulle få förstöra min midsommar! 
Mot eftermiddagen blev det mat, grillat med potatisgratäng som vi senare åt som nattmat här "hemma" också. 
Det blev lite kubbspel på klällen & lite alkohol fick man i sig också. Det var mer eller mindre en underbar midsommarafton! Efter middagen hann vi dessutom med lite bad i poolen, det var inte speciellt varmt men det var heller inte kallt, så det gick faktiskt att bada. (:
Somnade även denna natt lite sent, men vad gör det om hundra år. 
Midsommardagen.
Midsommardagens morgon, då man faktiskt ska ha vaknat med ex antal blommar under kudden men så blev det inte för mig, för jag orkade helt enkelt inte med att plocka en massa olika sorters blommar för att sedan drömma om en prins. Nej, urs det är inget för mig. he he. 
Jag & E-A gick ut en sväng med hundarna. Dxie fick springa lös & hon gjorde det galant!! Min tjej det där! Hon lyssnade, hade stenkoll på vart jag var & vek inte av från oss någon gång. Ja, jag kände mig rätt så lung om man säger som så. 
På kvällen drog ungdomarna ut på lite latjo lajbans, det var dem väl värd. Själv stannde jag i huset med de vuxna & hundarna. Det var trevlligt. Men det blev en tdig kväll & det var skönt att lägga i sig i tid för att komma till ro. 
Sedan snarakade man gott. 
Söndag.
Ja den här dagen vaknade man i en normal tid enligt mig, vaknade strax före tio snåret, klev upp tog en morgon ryk för att sedan äta lite frukost. Efter det blev det promenad med hundarna igen. Vi släppte dem lösa även den här gången. Och Dixie gjorde ett strålande jobb med att hålla koll på mig. Stolt matte! 
Det blev middag & sedan blev det snabbt tomt på ungdomar här i huset, den ena efter den andra drog. Så nu är det bara två ungdomar kvar + jag & de andra vuxna. (: 
Jag & J tog en promenad med hundarna vid 18:00 tiden nu ikväll, det var skönt att komma ut. 
 
Ja, jag känner att denna helg har varit utöver det vanliga. Jag trivs här & mår bra. Känns lite vemodigt att åka hem imorgon igen. Men ja, det blir nog bra det med. Får väl inte dröja så länge tills nästa gång jag kommer hit för att hälsa på. Jag tror även Dixie har mått bra dessa dagar, bara kunna springa ut på tomten & härja loss!!
Tack till alla som gjorde den här midsomamren till det bästa!! 
Jag avlsutar med att bjuda på en fin bild på Dixie! (: 
 

Dags för en uppdatering kanske?

Oj, det var ett tag sedan jag uppdaterade. Kanske borde lägga manken till och göra det nu. Det har hänt väldigt mycket sedan sist, så ja, jag varnar er....för ett låååååååångt inlägg! :)
Men då var ju den stora frågan, vart börjar man? När jag uppdaterade sist var det bara 16 timmar kvar tills bussen skulle avgå mot stockholm, så vi börjar från fredagen då!
Som sagt så skulle jag dygna för att hinna med bussen och visst gjorde jag det också, både dygnade och hann med bussen. Jag hade en god vän här hemma hos mig, vi gick ner på staden vid 23 för att kolla läget och se på lite folk. Men till vår stora besvikelse så var det stendött på stadens torg och gator. Inga fulla ungdomar eller andra människor, det hade ju ändå varit skolavslutning så man tänkte väl att det skulle vara värsta draget nere på stan, men icke. Vi stannade till för att prata med nattvandrarna och fick då reda på att niorna hade något jippo inne på folkets hus. Det var ju trevligt för dem eftersom dem fakitskt fick ett drogfitt avslut på nian. Men så var det ju även det där stora evenemanget uppe i Söderhamn också - Schools out - med massa arister. Något som jag själv hade velat åkt på eftersom både Kapten Röd, Amanda Fondell & Den svenska björnstammen var där och spelade. Men ja, det kommer fler gånger. Och jag får ju se Amanda Fondell här nere på stadens torg på Grillnatta något som jag faktiskt ser fram emot! :)
Men ja, vi vandrade hemöver igen, men så såg vi att det lyste hos en viss person och vi tänkte att vi kunde hälsa på honom. Det gjorde vi också. Han släppte in oss genom porten. Blev bjudna på en varsin öl!! Göttans !!
Hade det väldigt trevligt där i alla fall och jag fick ett smeknamn, men tänker inte ta upp det här! :D Men roligt hade vi i all fall. Vid fem snåret traskade vi hem igen. Jag ställde mig och stekte bacon då eftersom jag var fruktansvärt sugen på det! Min gode vän gick till sängen och la sig, själv så tänkte jag att jag kunde sova en halvtimme men icke sa nicke för jag var ju pigg som en mört jag! Så bestämde mig för att sätta mig och piffa upp naglarna så målade dem rosa! :) Efter att jag var klar med naglarna ställde jag mig i duschen för att sedan göra mig klar. Traskade ner till station vid 7:20 för att hinna ner med tanke på att jag gick i mina kängor som är tunga och klumpiga!! :) Ner kom jag, ställde mig och väntade på busse och en underbar människa som skulle följa med mig!!
Bussen avgick 8:00 och äntligen var man på väg på nya höjder det vill säga STOCKHOLM!!
Jag hade ju inte varit där på flera flera år så det kändes så roligt att få komma ner igen!!
När vi kom fram var klockan 11:00 på förmiddagen och det regnade. Vi gick direkt in till Kulturhuset för att titta på fotoutställnignen som jag var med i. Det var något helt utöver det vanliga!! Jag vart väldigt paff när jag såg mina bilder och dessutom satt även två utav mina bilder i två fina vita ramar och bredvid satt min text om vad en dag för mig betyder. :) Det vart jag otroligt stolt över. För det var ingen av de andra bilderna som satt där utan det var mina två bilder. Bredvid fanns det block som hängde fint i snören och i ett av dem blocken fanns mina andra bilder! Totalt var det 13 st RSMH:are över hela Sverige som fick vara med i den fotouställningen !! :)
Efter att jag och mitt sällskap tittat på bilderna så gick vi på stan och kollade i affärer och det var rea rea rea överallt och ingenstans. Stockholmarna är verkligen galna när det är rea! Bara ha ha ha ha som gäller för dem! Själv är man van lugnet men där nere var det bara Stress stress Stress något som gjorde att det blev lite för mycket och lite för jobbigt mellan varven. Och regnet fortsatte att ösa ner på oss. Och jag kom ut med påse efter påse från alla affärer. Snart kände jag mig som en packåsna :)
Vid fem slutade regnet och vi gick och käkade på ett mysigt ställe.
Sedan satte vi oss ovanför plattan och väntade på att klockan skulle bli 21:00 så att vi fick påbörja våran resa hemåt igen.
Jag hade en supertrevlig dag med många skratt och trevligt sällskap!!
Det här kommer jag att minnas och leva på!!
Bjuder på ett kollage med bilder från Stockholm!
Uppdaterar mer senare för nu blev jag trött i fingrarna. 
Puss!

16 timmar

Yes det är 16 timmar kvar tills bussen går från station, bussen ska ta mig och en god vän ner till Stockholmia :) jaja, jag ska till Stockholm!!
Så för att jag ska hinna med bussen imorgon så har jag tänkt att jag banne mig ska dygna...är verkligen livrädd för att jag ska missa bussen, jag vet väl hur jag är! :) That´s it!!
Hm, men jag läre nog somna vid 3 i natt i alla fall, men om min gode vän som ska med mig till stockholm kommer ihåg att ringa å väcka mig så blir det nog inga problem alls. Får väl sova på bussen om inte annat!!
Jao, men måste i alla fall sova någon timme annars kommer jag dö innan ens halva dagen gått imorogon och det känns inte som en höjdare.
Nu finns det pengar på kortet så att jag kan äta mat där nere så det känns ju skönt, jag menar mat i magen behöver man ju!
Äh, har inget vettigt att skriva just nu men bjuder på en bild! 
puss på er!

3½ timme senare

Har varite ute på rejäl långpromenad tillsammans med Dixie och en annan person. Har snackat, skrattat och mått bra hela vägen. Det var faktiskt skönt att komma ut och bara vara.
Men nu är jag trött i benen och trött i kroppen så snart blir det sängen nästa för att dejta kudden.
Vi hade fint väder hela vägen och jag har nog aldrig känt att en promenad varit så skön som det var ikväll. :)
Dixie hon är helt slut hon - lillfian min!!
Bjuder på 3 bilder från promenaden!
Godnatt!

Förresten om jag någon gång ska ställa upp i en fototävling så tänker jag ställa upp med bild nummer 2! :)
Min älskade lilla "färja" snart får jag sätta fötterna på dig igen och känna hur du tar ut mig på nya äventyr på dem böljande blå!! <3
S
Sommar i i Bollnäs med kyrkan i bild!! <3
Detta kallar jag sommar, vad kallar du det?

Min vecka

Detta är min vecka än så länge!! :)
Rätt härlig vecka, inte så många måsten i alla fall!
Med andra ord hinner jag göra så mycket mer, så som gå långa sköna promenader med Dixie!
Yey! På det!

tom på orden & bilden får stå för inlägget


RISK FÖR ÅSKA

Ibland fattar jag mig inte på vissa människor men nu skiter jag i vilket.
Vill folk inte prata med mig så fine, jag tänker inte vara den som tar kontakt jämt och ständigt, för jag får ju mer eller mindre skit kastat på mig ändå. Så ja...nu fick jag det sagt och det kändes skönt!!
Har två trötta hundar här hemma, den ena ligger under vardagsrumsbordet och sover å den andre ligger i soffan och snuttar på sin nalle!! Gofisarna mina, eller ja den store är inte min (men hon känns som en del av familjen Östlund)
Nu verkar det komma regn ute, jag som hade sett framemot en solig dag med bra väder så att vi kunna gå en långpromenad, men det får nog vänta ett tag. Så trött på detta sommarväder (flåt jag gnäller) men jag vill ha sommarväder, ni vet soligt och varmt så att man kan sitta och njuta av sommaren med en glass i munnen. Och just nu svär jag och sliter mig själv i håret! Ja, som om inte detta eviga regn tycks vilja vara kvar här så säger dem mer eller mindre varje dag - risk för åska - orden EKAR i mitt huvud - RISK FÖR ÅSKA I SKURARNA!! Okej okej okej, jag har förstått det nu!! Men sluta säg det hela tiden, kom igen när ni lovar ett hejdundrade oskoväder med blixtar och dunder, då kan jag börja skaka!! Men inte när det bara kommer en knall och man inte hör den! haha!
Aja, den här veckan är jag som sagt hundvakt till Wicky, åtminstone fram tills på torsdag, för Dixie behöver lite lugn och ro innan hon åker till Arbrå på fredag eftermiddag!! Och jag behöver en stunds vila från allt. Åh, just nu längtar jag bara så otroligt mycket fram tills på lördag när jag sitter på bussen påväg ner till storstaden, ska bli förbannat skönt att komma bort om så bara över dagen, slippa denna håla för en dag!! Åh jag längtar och längtar!!!
Har även lite annat att ordna med denna vecka, ska ner på banken och fixa med papper, ska ändra adressen så att allt kommer hem till mig! Så förbannat skönt att det gick igenom det som jag ville!! Ja och mer om det tänker jag inte skriva om, för det kan börjas snackas om det!
Nu väntar kaffet på mig, sedan ska jag och hundarna bara slappa!! :)
Puss på er alla!

Livet är på topp

Det är mycket som händer kring mig nu. Känns både bra och jobbigt. 
Men skönt att det händer något i alla fall. :)
Just nu har jag fått vänja mig vid sena nätter och sena uppstigningar, jag och Dixie sover fram till 12-13 på dagarna!!! Hetl otroligt, märks på henne att hon vågar slappna av nu på ett helt annat sätt. Det går framåt när det gäller tösabiten min! Så det känns otroligt bra. Hon får även träffa andra hundar men har gått och blivit kär i en annan hund nu, hon sitter vid dörren när dem går härifrån och typ grinar "piper". Lilla tjejen då. Men det roliga att det är en stor jätte lik bamse hund som hon inte kan släppa. Hon skäller inte längre åt den heller. Så ja det där med hundbiten går framåt. Så ja...stolt matte!
Annars då, är ute på vift om kvällarna och går långa sköna promenader när vädret tillåter. Dock har det blivit mycket regn nu på sista tiden så nå långa promenader har det inte hunnit bli så mycket med. Men det kommer det också, tro mig! Sommaren har ju bara börjat.
Umgås med vänner och har allmänt trevligt varje dag! Känner att livet är på topp!
Idag har jag träffat en underbar tjej som är guld stjärnan i mitt liv, sist vi sågs var kanske ett halv år sedan eller något sånt. Så det går långt mellan varven men desto roligare har vi och desto mer har vi att prata om!!! :) Min sötnöt det! Så efter den 18.e ska vi "dejta" igen, med massor av god mat, promenader, film, snacks, mys och sedan får man se om det blir någon sömn för oss. Men jag ser verkligen framemot det. :)
Sitter och funderar på hur jag ska göra det där med båten, skulle ju få vara på Ångbåten i sommar men vette sjutton hur det blir med det, dels för att jag ska vara hundvakt i två veckor i sommar....så ja vi får se hur det löser sig. Men just nu ser jag framemot lördag den 16:e juni då jag faktiskt får åka iväg över en dag och ha allmänt trevligt, men aktiviteter och shopping i storstaden - dessutom har jag ju fixat så att jag trevligt sällskap med mig också!! Sä nog längtar jag allt!!!
Ja, nä...känner att det här inlägget är väldigt hoppigt just nu...så rundar av här.
Ha det underbart alla söta läsare och kom med ideér vad jag ska blogga om.
Vad vill just du läsa om på min blogg???
Puss

Bloggtorka

Har just nu bloggtorka trots att det händer väldigt mycket just nu, men bara jag har ork och tid så ska jag sätta mig ner och knåpra ihop ett läsvärt inlägg åt er! :)
Men tills dess får ni hålla er till godo med två bilder som Amandah har redigerat åt mig!!
Förresten hon bloggar på http://www.nattstad.se/Amandah.Sigvardsson så kika genast in på hennes blogg också!
Är man ett stort fan av Johnny Cash så är man!! <3
Jag älskar dig min goa tjej - Dxie! <3

I wish I was a superhero

Hade en underbar dag igår med fina vänner och våra hundar! :) Det slutade med att jag fick ha "lilla" Wicky kvar här över natten!! Har dessvärre inte fått många timmars sömn eftersom hon har varit lite orolig. Men till slut så sov även hon ! Nu ligger dem båda i varsit hörn utav sova och halvsover! Pluttisarna mina!
Jag är lite små kär i Wicky, hon är en gudomlig hund med mycket hund i sig, stor är hon också.
En blandras mellan schäfer, leonberger och flat! Så hon är otroligt vacker hund med en speciell personlighet.
Om en timme eller något kommer matte Amandah hit och umgås en stund med oss.
Utanför fönstret skiner solen och det är varmt, på himlen syns mörka moln, känns som om det är åska på G - i alla fall så känns det så i mitt huvud, så funderar på att göra som hundarna, lägga mig ner i soffan jag med.
Tänkte försöka städa här hemma idag också, får se hur det går med det! :) Ligger fullt med Wicky hår över hela lägenheten så det känns lite som om det skulle behövas städas! Försökte leta reda på borsten så att jag kunde borsta henne men hittar den ju inte :( Aja...
Jag är så impad av Dixie, från att knappt acceptera hundar överhuvudtaget så har hon accepterat denna bjässe till hund. Det är stort för mig. Det känns nästan som om jag skulle kunna ha två hundar i framtiden. Det räcker att jag lånar hem Wicky mellan varven!! Mitt hjärta blir varmt och full med kärlek när jag ser dem båda två leka med varandra. Visst det kan bli lite små tjaffs, speciellt när dem ska samma ben :) haha och då ligger det ändå ett ben till bredvid, men nej dem ska ha samma jäkla ben att tugga på! haha!
Tänkte att jag skulle bjuda er på två bilder där ni får se hundarna! :D Mina älsklingar, mina hjärtan, mitt allt och mina absolut bästa vänner på fyra ben! :D
Wicky !
Wicky & Dixie! <3

Människans bästa vän

Okej, vad säger man om gårdagen då? Den var bra till en början inna paniken infann sig! En olycka sker så snabbt och så oväntat. Så här var det, jag och mina fina vänner var ute och rastade våra hundar i närheten av där jag bor. Allt gick bra och sedan stannade vi till vid en bänk och surrade lite.
Dixie tuggar på en pinne och jag håller stenkoll på henne. Sedan tittar hon mot mig och jag säger duktig tjej.
jag vänder bort blicken för en kort sekund för att i nästan sekund se Dixie ha fullkomligt med panik, hon stoppar tassarna i munnen och jag inser vad som har hänt, skriker åt A att hjälpa mig! Vi försöker plocka ut pinnen som har kilat sig fast vid tänderna i överkäken. Vi får inte loss den, jag säger åt S att han får hälpa mig istället och vi gör ett nytt försök, inte heller då går det.
Jag kollar telefonen, vart har jag numret till veterinären? Vart är det förbannade numret, inser att jag det inte finns kvar på min tele så ringer till M för att få numret - rädsla var ordet i den sekunden!
Fick numret till veterinären och jag ringer vi får komma upp på en gång och vi går dit upp, Dixie är i min famn hela vägen upp, vi kommer upp 20-30 min senare och veterinären möter upp oss då. Han kollar och ger Dixie en spruta med lugnande så att hon fick sova.
Sedan plockar han ut pinnen, tittar och konstaterar att inget är trasigt. Han sköljer rent inne i munne och därefter ger han Dixie en spruta så att hon får vakna. Sedan hade jag en väldigt trött hund med mig hem.
Tur i oturen kan man säga, det gick bra och vi kom välbehållna hem tack vare den snälla pastorn från Pingstkyrkan som hämtade upp oss.
Efter någon timme dyker S och A upp hemma hos mig och vi har det allmänt trevligt här hemma. Halv fyra kom jag i säng i morse! :)
Jag vaknar strax efter 11 snåret idag och Dixie sov som en stock ännu då. 
Men vi gick ut en snabb sväng (hon vände i dörren pgr av regnet) och Dixie har sovit och sovit hela dagen!
Nu sitter jag här hemma i soffan och funderar lite på vad jag ska hitta på. Det har regnat hela dagen och gör det ännu. Tråkig dag. Känns lite som höst utanför fönstret.
Kanske ska man gå och hämta sig en kopp kaffe till! :)

Men jag är otroligt glad över att det gick så bra igår som det gjorde. Tack alla snälla männsikor som fanns där på ett eller annat sätt igår och hjälpte till! Tusen röda rosor till er alla!

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0