Antiskällhalsband

Tänkte skriva något här, men hittar inte orden fastän jag funderar & tänker så det knakar. Hjärnan är överhettad av allt tänkande & funderande. Jag måste nog ta tag i handbromsen för att bromsa ner lite grann nu. Men nu kör vi, tänkte faktiskt prata om en produkt som jag ser som en sista utväg när det gäller träningen med min hund. Nämligen:

Precis, ett antiskällhalsband! Har valt ett med vibration (helt ofarligt), efter att jag pratat med Näbbar & Klor http://www.hundokattbutiken.se/ där det finns allt eller ja nästan för djur! Kika gärna in på den sidan, kanske hittar just du något till ditt djur? (: (nu gjorde jag lite smygreklam för dem också)

Men i alla fall, då jag har en skällande hund som skäller så fort någon är trappan eller när hon ser något genom fönstret så blir det här en mycket bra träning för henne. Kanske att jag till och med får en härlig hund som jag kan lämna ensam ett tag utan att hon skäller! Det vore ju nästan som en dröm. Efter att jag pratat med Näbbar & Klor så kändes det här som ett bra alternativ, men varför väljer jag att ringa till en djurbutik i Sollefteå när jag faktiskt bor i Bollnäs? Jo det ska jag tala om för er, på Näbbar & Klor har dem ett trevligt bemötande när det gäller kundkontakt (då menar jag genom telefonen) dem vet vad dem pratar om och gör allt för sina kunder. Härligt! Här i Bollnäs får man ett så otroligt dåligt bemötande (enligt mig), när man stiger in i den lilla trånga djurbutiken så får man knappt ett hej, mungiporna hänger neråt och det märks tydligt att det är bara jobbigt att behöva stå där bakom disken. Så ja, efter att ha hört lite om Näbbar & Klor av vänner från Facebook så tänkte jag; "ja, varför inte, man kan ju alltid testa" (: Och ja det gjorde jag, å jag ångrar mig inte en sekund!! Stort TACK till Näbbar & Klor för det fantastiska bemötande i telefonen (trots att jag ringde fel nummer & kom hem till ägaren) Lätt hänt! ha ha!

Men ja, åter till träning, detta kommer bli super det känner jag på mig, men med lite träning & tålamod så kommer även min hund bli en härlig familjemedlem som man kan lämna själv en stund! Fast å andra sidan är hon ju en härlig familjemedlem redan så jag klagar inte!

- Man får inte ge upp för då faller man!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0