Ingen big deal

....bara en liten deal och det är jag som vinner på det! (:
Ja, jag har dealat med mig själv för att det ska bli verkligt, jag kommer att fixa det - känner det på mig!! Tänker inte berätta ännu vad det hela handlar om, men i slutändan kanske jag berättar det, måste vänta tills jag vet att dealen med mig själv fungerar! Annars är det bortkastat, som att kasta sig efter en femma men som hamnar i brunnen - man förlorar!  (:
Men ja, har haft en helt underbar dag med en underbar vän idag, hon ringde och väckte mig vid halv tio i morse, trött  som jag vara så yrade jag bara i telefonen som vanligt! ha ha! Men bad henne komma hit i alla fall, hon var ju endå bara på andra sidan vägen. Hon var hos mig fram till strax efter 10 snåret för då skulle hon på möte, jag passade på att gå ut med tröttmössan nummer 2 - det vill säga Dixie! Snacka om att hon är tröööööött! Fattar inte, hon bara sover och sover! Men ja, hon kanske behöver sova också.
När min vän kom tillbaka så mötte jag henne utanför mig också gick vi till RSMH och satte oss utanför där och delade på en sallad! (: Göttmos! Sedan in till mig för att jag skulle duscha, vi tänkte ju hitta på något roligt idag så vi drog ut till Rusta och allt det där. Bussfärden gick jätte bra enda tills vi nästan var framme, då kräks Dixie. Tur att jag hade handduk med mig så hon kunde kräkas på den. Men fram kom vi och jag kastade kräkhandduken direkt i soporna när vi kom fram. Ja jag säger då det, inte lätt för lillfian att åka buss när man blir åksjuk! *klappar om*
....och då var vi där, vi sprang in på Giganten och tittade lite, hittade dock inget roligt där inne, sedan in på Rusta, blev bjuden på en isglass innan det var min tur att springa in på affären, vi turades om att stå utanför med Dixie! <3 - Hon hittade ett par rosa byxor super söta! (: 
- Jag hittade en leksak till Dixie -ha ha- va sjutton den kostade jag bara lite över 20 riksdaler och jag kan lova den vart snabbt populär, hon bar den nästan halva vägen, sedan tröttnade hon. 
Blev stoppad av självaste Sköld också, han berättade att han varit och lämnat en påse inne på 37:an till mig - tackar för det! Sprang in och hämtade den när jag endå var där. Åh, nu närmar det sig - BÅTEN!! (:
Men när vi kom hem drack vi kaffe och surrade lite skit, sedan var det dags för min underbara vän att åka hem med bussen. Kändes tråkigt att behöva skjiljas åt, men det dröjer inte alltför länge tills vi ses igen!! (: Puss på det! Just nu sitter jag och väntar på en annan god vän som är på väg hit, hon borde sitta på bussen nu, så snaaaaart kommer min mat!!
 
Men nu är det dags för mig att gör i ordning Dixie´s mat! Hon är säkert hungrig, fast ja...som vanligt ligger hon bara och sover och reagerar inte ett dugg på att jag håller på med henne mat!! Finns det inget som får hundar att bli pigga?? (: tsss!
Men nej, nu ska jag dra! 
Puss hej! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0