Lev, Lev så länge du bara kan

Spring inte bakåt, spring framåt! 
Sluta aldrig att blicka framåt i livet, på det som komma skall, på det som vi inte kan göra något åt, på det som vi inte kan ändra på. För vi vet inget om morgondagen, vi lever bara i nuet! Så sluta aldrig hoppas, sluta aldrig att drömma för en dag kan din dröm bli verklighet! 
Håll huvudet högt, räta på ryggen och se morgondagen som en gåva med möjligheter! 
Vi lever i värd där många letar i det det förflutna, där vi försöker laga såren från det som en gång varit, men vet ni, vi kan inget göra åt det som en gång varit. Vi kan inte ändra på historien! Lev, lev för guds skull - vi har bara ett liv och det ska vi var rädda om, vi ska vara rädda om varandra, ta hand om våra äldre så som vi vill bli omhändertagna när vi blir aldrig. Tjaffsa inte om små saker, det lönar sig inte i längden. Tala om för dina nära och kära hur mycket dem betyder och att du älskar dem, vi måste se till att vi inte lever i en värd full av
 hat och ilska. Man kommer ingen vart med det. 
Vi måste låta oss se kärleken blomstra, vi måste kunna se det positiva i det hela. Livet är en gåva, en gåva som vi ska vara rädda om och förvalta på ett bra sätt. 
Livet vänder fort, upp och ner går livet likt en bergochdalbana med toppar och dalar dansar vi vidare på våran vandring, med mål som vi inget vet något om. Vi måste se upp för farorna som vi möter på vägen, vi måste lära oss att leva med våra rädslor och våra fobier. Lära oss att allt inte är grönt på andra sidan. Allt är inte som det var förr, allt förändras ju mer tiden går, en gång i tiden fanns det inga bilar som spydde ut avgaser, en gång i tiden var jorden en bra plats att leva på. När människor levde många under samma tak och tog hand om varandra. När man levde av det lilla man hade. Men ändå överlevde man. 
Idag lever vi i en värd full med gifter som vi inte kan se, varje dag kan man läsa någonstans om kärnkraftverk som inte är säker, har vi ens tänkt på vad som kan hända med allt om det gick sönder på riktigt? En del lever i överflöd av pengar medan andra lever i fattigdom!
Om den som lever i överflöd delade med sig till de fattig om så bara 10 kr så skulle det vara mycket för den fattige. 
Jorden är inte en säker plats att leva på, men vi måste lära oss att acceptera vad jorden kan göra och hur mycket den tål. Vi måste helt enkelt värna om jorden och dess natur och liv! 
En människa kan inte göra allt själv, men tillsammans kan vi göra något om än det är litet! Men tillsammans är vi starka. 
Tänk på att ta vara på livet, och se inte bakåt, blicka framåt, håll huvudet högt - och för guds skull - LEV LIVET!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Just a human

Linda ♥

RSS 2.0